Life

Ce i-a spus Horia Brenciu lui Nosfe, înainte ca artistul să moară. Mădălina Crețan s-a simțit deranjată de acele vorbe

Mădălin Crețan s-a simțit, la un moment dat, judecată de Horia Brenciu. Vorbele pe care artistul i le-a spus lui Nosfe și soției lui.
15.03.2024 | 17:20
Ce ia spus Horia Brenciu lui Nosfe inainte ca artistul sa moara Madalina Cretan sa simtit deranjata de acele vorbe
Soția lui Nosfe s-a simțit judecată de Horia Brenciu. Sursa foto: Instagram, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moarte lui Nosfe a lăsat un gol imens în sânul familiei, în rândul prietenilor, dar și în industria muzicală. Acesta a fost un artist iubit de mii de fani, dar, înainte de toate, a fost un soț și un tată model. Înainte de a muri, Nosfe a mers la diverse podcasturi sau proiecte TV, dar nu toate au decurs așa cum spera soția lui, Mădălina.

Mădălina Crețan și Nosfe, luați la întrebări de Horia Brenciu

Nosfe a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Moartea sa a picat ca un trăznet asupra familiei, dar și a admiratorilor. De departe, cea mai afectată a fost Mădălina, soția lui.

ADVERTISEMENT

Mădălina și Nosfe au format unul dintre cele mai longevive și mai discrete cupluri. Cei doi au stat departe de scandaluri, iar Mădălina nu a alergat niciodată după faimă. Ba chiar l-a lăsat pe Nosfe să fie doar el în lumina reflectoarelor.

Dragostea lor a inspirat mulți fani. În ultima vreme, înainte să moară artistul, cei doi au acceptat invitația la mai multe proiecte TV și podcasturi. În acest fel, cei de acasă au avut ocazia să îi cunoască mai bine și să vadă dinamica din cuplul lor.

ADVERTISEMENT

Nosfe și Mădălina au mers la ”Chefi la cuțite”, acolo unde i-au dat pe spate pe cei trei jurați cu preparatele lor. Din păcate, artistul s-a stins din viață înainte ca publicul să afle dacă a intrat sau nu în echipele celor trei chefi.

Un alt proiect, de data asta online, la care au participat cei doi a fost podcastul ”Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu. Cei doi au acceptat invitația artistului și au discutat despre diverse subiecte.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mădălin Crețan a simțit că discuția merge într-o direcție în care nu și-ar dori, neapărat. Și anume, subiectul legat de un al doilea copil.

De ce nu și-au mai dorit artistul și soția lui un al doilea copil

Cu toții știu că Nosfe și Mădălina au o fetiță pe nume Iris. Micuța a suferit foarte mult după moartea tatălui ei, iar Mădălina a trebuit să rămână puternică de dragul celei mici.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului ”Lucruri Simple”, Horia Brenciu a afirmat, la un moment dat, că artistul și soția lui ar trebui să mai facă un copil. Recomandarea sa a fost motivată imediat, spunând că ambii sunt tineri și ar fi păcat să nu facă asta.

Mădălina și Nosfe au evitat diplomatic subiectul. Însă, în acel moment, soția artistului a simțit o oarecare tendință de a fi judecată. Deși a trecut ceva timp de la acel podcast, Mădălina își amintește că nu a fost în cea mai confortabilă ipostază.

„Au fost oameni care, nu neapărat ne-au judecat, dar au avut tendința să o facă. Chiar și Horia Brenciu ne-a zis, la un moment dat: ‘Sunteți tineri, ați făcut un copil frumos, uite ce copii frumoși faceți. Mai faceți unul, de ce nu?’”, a spus Mădălina Crețan pentru playtech.ro.

Mădălina a recunoscut de multe ori că nici ea și nici Nosfe nu și-au mai dorit un al doilea copil, iar motivele au fost simple. Artistul și soția lui au vrut ca Iris să beneficieze de tot timpul și de toată dragostea lor. În plus, ideea unui al doilea copil i-a speriat un pic. Cei doi s-au temut că nu vor avea aceleiași sentimente puternice pentru el.

ADVERTISEMENT