Life

Ce i-a spus Mioara Roman fostului iubit al Oanei Roman. Cuvintele care i-au rămas întipărite în minte lui Cornel Păsat: “Nu voi uita”

Cornel Păsat și Mioara Roman au avut mereu o relație specială. Dansatorul nu poate uita nici acum cuvintele spuse de mama Oanei Roman.
08.03.2024 | 08:20
Ce ia spus Mioara Roman fostului iubit al Oanei Roman Cuvintele care iau ramas intiparite in minte lui Cornel Pasat Nu voi uita
Cornel Păsat își amintește toate vorbele Mioarei Roman. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul acesta a fost unul foarte dur pentru Oana Roman. Vedeta a pierdut-o pe mama ei, iar moartea acesteia i-a lăsat un gol imens în suflet. Însă, deși Mioara Roman nu mai este printre noi, sfaturile și vorbele ei vor rămâne mereu în memoria celor care au cunoscut-o.

Cornel Păsat are numai cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman

Moartea Mioarei Roman a lăsat un gol imens în inima familiei, dar și în inima celor care au avut ocazia să o cunoască. Apropiații Mioarei au avut mereu cuvinte frumoase de spus la adresa ei. Aceasta a fost o femeie specială, cu o educație aleasă.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman a jucat mereu un rol important în viața fiicelor ei. Aceasta a vrut să le ofere tot ce este mai bun și s-a implicat, atât cât a putut, astfel încât Oana și Catinca să fie fericite.

Printre persoanele care au avut ocazia să o cunoască pe Mioara Roman s-a numărat și Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Cei doi au avut o relație destul de longevivă, iar timpul i-a permis lui Cornel să intre în contact cu mama iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Timp de 7 ani cât a durat relația lor, Mioara Roman l-a primit cu brațele deschise pe Cornel în familia ei. Fără să intervină în relația dintre Oana și Cornel, Mioara Roman a fost mereu acolo pentru ei și pentru a le da cele mai bune sfaturi.

Cornel Păsat, cel mai prețios sfat primit de la mama Oanei Roman

Moartea Mioarei l-a afectat foarte mult pe Cornel. Aceasta putea să îi fie soacră, dacă relația lui cu Oana funcționa. Cei doi s-au despărțit după ce s-a speculat că dansatorul ar fi înșelat-o pe Oana cu o prietenă comună. În prezent, aceasta este chiar soția lui Cornel.

ADVERTISEMENT

Fostul partener al Oanei Roman preferă să își amintească cu drag de Mioara Roman, mai ales că a avut o relație specială cu ea. Cornel Păsat are numai cuvinte de laudă la adresa Mioarei. Acesta recunoaște că a fost o femeie de la care a reușit să învețe foarte multe.

Cornel Păsat a apreciat-o mereu pe Mioara Roman pentru că era o femeie educată. Putea aborda orice subiect cu ea pentru că aceasta avea o cultură vastă. Dincolo de experiența de viață pe care o avea, Mioara Roman l-a impresionat mereu pe Cornel cu inteligența și informațiile ei.

ADVERTISEMENT

”A fost o femeie puternică, foarte educată, elegantă, diplomată, sociabilă. Mereu tânără și gata oricând să ajute măcar cu un sfat. Eu am avut o relație bună cu ea. Nu a făcut niciodată diferențe de statut social.”, a spus Cornel, potrivit click.ro.

Însă, dincolo de orice, un singur sfat dat de Mioara Roman l-a impactat enorm pe Cornel Păsat. Acesta și-l amintește și acum și recunoaște că a fost unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-a primit, vreodată.

”Nu voi uita ce mi-a zis cândva. Și anume, că nu există meserii proaste sau bune. Există meserii bine făcute sau nu. Important e să fii cel mai bun în meseria ta. Indiferent că ești director, zidar, gunoier, îngrijitor, profesor, coregraf.”, a mai spus acesta, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT
Tags: