Life

Ce i-ar interzice Dani Oțil soției sale. Totul a pornit de la declarația Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu a declarat în cadrul unei emisiuni că nu s-ar supăra dacă Vlad Gherman ar săruta o altă femeie în timpul unor filmări. Dani Oțil a reacționat imediat.
03.02.2022 | 13:42
Ce iar interzice Dani Otil sotiei sale Totul a pornit de la declaratia Oanei Mosneagu
Ce i-ar interzice Dani Oțil soției sale. Totul a pornit de la declarația Oanei Moșneagu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Cei doi au fost prezenți la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde au vorbit despre relația lor.

Actrița susține că nu ar fi deranjată dacă iubitul său ar săruta o altă femeie pe platourile de filmare. Reacția lui Dani Oțil a venit imediat.

ADVERTISEMENT

Ce i-ar interzice Dani Oțil soției sale. Totul a pornit de la declarația Oanei Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut de curând că formează un cuplu de câteva luni. Aceștia au fost invitați la Neatza cu Răzvan și Dani unde au vorbit despre filmările pentru serialul Adela, dar și despre viața lor de cuplu.

Au fost puși să facă și testul relației și au încercat să fie cât mai sinceri. Oana Moșneagu l-a surprins însă pe Dani Oțil cu răspunsul la o întrebare. Acesta a afirmat că nu ar fi geloasă în cazul în care iubitul său ar săruta o altă actriță în timpul unor filmări.

ADVERTISEMENT

“Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta.

Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră.

ADVERTISEMENT

Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri”, a spus Oana la Antena 1. 

Cunoscutul prezentator nu s-a putut abține și i-a dat replica imediat. Acesta a spus că nu i-ar permite niciodată soției sale să facă un asemenea gest.

ADVERTISEMENT

“Eu nu aș accepta”, a mărturisit cu sinceritate Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Ce au spus cei doi actori despre relația lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de câteva luni. Deocamdată nu stau în aceeași casă, chiar dacă își petrec mult timp împreună.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și mai întâi au devenit prieteni buni.

“Noi cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare”, a spus actrița la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT