Life

Ce i s-a întâmplat Crinei Abrudan de la Survivor România pe Aeroportul Otopeni: ”Dă eroare”

Ce a pățit Crina Abrudan pe Aeroportul Otopeni, în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Survivor România a spus tot.
07.07.2023 | 23:47
Ce i sa intamplat Crinei Abrudan de la Survivor Romania pe Aeroportul Otopeni Da eroare
Ce a pățit Crina Abrudan pe Aeroportul Otopeni, în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Survivor România a spus tot. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat Crinei Abrudan de la Survivor România pe Aeroportul Otopeni: ”Dă eroare”. Fosta participantă de la Pro TV a rămas șocată de lucrurile pe care le-a văzut înainte de a pleca în vacanță, la Milano.

Ce a pățit Crina Abrudan pe Aeroportul Otopeni, în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Survivor România a spus tot

Crina Abrudan a dezvăluit ce a pățit pe Aeroportul Otopeni, în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Survivor România s-a numărat printre vedetele care au avut întârzieri majore la zborurile companiilor aviatice.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a arătat uimită de orarul curselor, postând o imagine în acest sens pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit și cum arată locul despre care spune că are automate defecte, lumini stinse și magazinele Duty Free închise.

În plus, fosta Faimoasă de la Pro TV a rămas blocată când a văzut haosul, neregulile și problemele cu care se confruntă aeroportul Otopeni, de unde a trebuit să ia un zbor spre o destinație renumită din Europa.

ADVERTISEMENT

„Așa întârzieri?! Ce se întâmplă? Aerul condiționat nu funcționează, frigiderele din puținele locuri rămase deschise nu funcționează, nici măcar la automate nu găsești apă sau suc rece.

Luminile sunt stinse în jumătate din aeroport, hârtie igienică la toalete nu este, nu prea se pot scana biletele la check-in că dă eroare așa că stai la coadă, pașapoartele se scanează și nu prea, iar dacă se scanează nu se deschide ușa!

ADVERTISEMENT

Totul e închis, peisajul de superb, dosarul Duty-free. Vacanță plăcută!”, a spus Crina Abrudan pe Instagram, conform click.ro. Din păcate, vedeta nu este singura care s-a confruntat cu astfel de neplăceri.

Aeroportul Otopeni, imagini dezolante

Aeroportul Otopeni oferă călătorilor de câteva zile imagini dezolante, după ce Compania Aeroporturi București a decis să închidă magazinele. Decizia a fost luată ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spațiile duty free din Aeroportul Henri Condă.

ADVERTISEMENT

Românii au fost informați că serviciile comerciale sunt suspendate până pe data de 8 iulie 2023. Cel mai probabil acestea se vor redeschide pe 9 iulie, perioada aceasta fiind necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situații.

Mai exact, este vorba de efectuarea operațiunilor de inventariere, predare-primire, cât și pregătirea spațiilor comerciale pentru noul contract de închiriere. Acesta a fost încheiat în urma unei proceduri transparente de licitație.

ADVERTISEMENT