News

Ce i s-a întâmplat lui CTP după despărțirea de Digi24. ”M-au clasat mai jos decât un simplu cetățean”

CTP a făcut noi dezvăluiri după ce s-a despărțit de Digi 24. Gazetarul pare că este dezamăgit de cum este tratat acum de către cei din jur. ”M-au clasat mai jos decât un simplu cetățean”, spune el.
15.06.2022 | 22:02
Ce i sa intamplat lui CTP dupa despartirea de Digi24 Mau clasat mai jos decat un simplu cetatean
Cristian Tudor Popescu, dezamăgit de cum este tratat după plecarea de la Digi 24. Sursa foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

CTP este dezamăgit de cei din jur după ce a încetat să mai lucreze la Digi 24. Gazetarul a mărturisit că mulți cunoscuți nu i se mai adresează respectuos, așa cum o făceau altădată.

CTP, dezamăgit de prieteni și cei din jur

Totodată, jurnalistul a dezvăluit că nici cei pe care-i considera prieteni nu l-au căutat, odată ce au aflat că i s-a întrerupt contractul de muncă.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor” sau ”M-au clasat mai jos decât un simplu cetățean”, a scris gazetarul într-o postare pe facebook.

”Am regăsit privirile și cuvintele acelea după 32 de ani, cu prilejul dării afară de la Digi24. Cine mi se adresa întrebându-mă respectuos când aș avea timp de o întâlnire, acum îmi spune „mâine, la ce oră să ne vedem”, fără semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un „Bună ziua” uscat. Inși care, să zicem, că mi-au fost prieteni, n-au stricat nici măcar un telefon pe mine. Unul, cu care n-am mai vorbit de vreo 10 ani, mi-a dat un sms cum că să facem o emisiune împreună. Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor.

Nici măcar un om obișnuit, un simplu cetățean nu mă mai consideră, m-au clasat mai jos de atât… A, uitam, de la Adevărul n-am fost dat afară în `90, e o altă poveste de ce, o să v-o spun altădată. Oare, ce credeți că a făcut atunci, în fața acestei lovituri de teatru, nea Petre Popa?”, a scris CTP, pe facebook.

ADVERTISEMENT

De ce a fost concediat CTP de la Digi 24

Cristian Tudor Popescu a transmis că deocamdată nu există nicio altă ofertă pentru el. Cu toate acestea, youtube ar putea fi o variantă.

”Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

ADVERTISEMENT

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă “transfera”. Poate că ne vom revedea pe Youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video.

 Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, (…) nu plec în concediu”, spunea CTP.

ADVERTISEMENT