Life

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, într-o țară străină. Cântărețului nu i-a venit să creadă: „. M-a lăsat amanet. Ce să fac acum?”

Vacanță cu „belele” pentru Culiță Sterp. Artistul s-a confruntat cu o situație fără precedent, aflat într-o țară străină.
10.08.2023 | 17:58
Ce i sa intamplat lui Culita Sterp intro tara straina Cantaretului nu ia venit sa creada  Ma lasat amanet Ce sa fac acum
Ce probleme a întâmpinat Culiță Sterp în vacanță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele acestea, Culiță Sterp și familia sa se află într-o vacanță în Cipru, dar nu totul a mers conform planului. Înainte să plece de la hotel, artistul s-a trezit într-o situație fără precedent și a cerut ajutorul fanilor de pe internet.

Ce a pățit Culiță Sterp în vacanță

După ce a scăpat de controlul judiciar sub care a fost pus după ce acum aproximativ un an a fost implicat într-un accident rutier, Culiță Sterp se poate bucura de vacanțe în afară țării alături de familia lui.

ADVERTISEMENT

Chiar în aceste zile, artistul, Daniela Iliescu și Milan se află în Cipru. Totuși, concediul lui liniștit a luat o întorsătură bruscă, cu puțin timp înainte de a pleca din hotelul în care s-au cazat. Băiețelul de numai doi ani i-a cerut să se joace cu cheia mașinii închiriate.

Culiță Sterp a fost de acord, dar nu s-a gândit la ce avea să urmeze. Micuțul a scăpat-o în casa liftului și nu a mai fost de găsit. Cu greu s-a abținut artistul să nu se piardă cu firea și a povestit totul pe internet, cerând totodată ajutor.

ADVERTISEMENT

„Încă o belea făcută de domnul….de acum începe distracția. Ce ai făcut cu cheia? Unde-i cheia? Unde ai scăpat-o? Ai scăpat-o în gaura de la lift! A scăpat cheia de la mașină, of! Ce să fac acum? Cum o mai recuperez acum? A scăpat cheia, băi fraților, și e mașină închiriată, că suntem în vacanță!”

(…) M-a lăsat amanet. Mașină închiriată în vacanță. Mi-a pierdut cheia. Mi-a băgat-o în gaura de la lift și s-o tot dus șase etaje. Ce fac acuma? Sunăm să aducă cheia de rezervă. Dar cine știe…dacă nu are? Acum trebuia să plecam cu mașina? Ce facem, Milan?”, a spus Culiță Sterp pe TikTok.

ADVERTISEMENT

A recuperat cheia, dar nu în întregime

Culiță Sterp a fost sfătuit de cineva să sune la firma de la care a închiriat mașina și să ceară o cheie nouă. În același timp, el a apelat la ajutorul angajaților hotelului pentru a găsi cheia ajunsă în casa liftului sau rămasă undeva blocată printre etaje, ținând cont că avea și un breloc atașat.

După multe ore, artistul a primit și o veste bună. Cheia a fost recuperată, însă doar pe jumătate, cealaltă pierzându-se în cădere. Totuși, cântărețul s-a bucurat că va putea să se deplaseze prin Cipru, chiar dacă acum, cel mai probabil, e bun de plată.

ADVERTISEMENT
cheie mașină culiță sterp canapea
Culiță Sterp a recuperat numai o parte din cheie.
Sursa foto: captură TikTok

„E ruptă.  A găsit-o tati, dar e așa ruptă. Ce să facem? Lasă că ne descurcăm, o descuiem cu ăla. Am recuperat doar jumate din ea. E bine și așa, ne descurcăm cred”, a povestit Culiță Sterp în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: