Life

Ce îl enervează pe Mircea Radu de Paște. Obiceiul pe care prezentatorul tv nu îl înțelege

Mircea Radu a răbufnit chiar în perioada sărbătorilor pascale. Se pare că unele obiceiuri îl enervează la culme pe prezentatorul tv.
17.04.2023 | 12:06
Ce il enerveaza pe Mircea Radu de Paste Obiceiul pe care prezentatorul tv nu il intelege
Ce îl enervează pe Mircea Radu de Paște. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Radu este un nume cunoscut publicului larg. Ani la rând a prezentat emisiunea ”Din Dragoste”, iar mai apoi a fost implicat și în alte producții. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor însă, acesta continuă să fie activ în mediul online.

Mircea Radu, enervat de anumite obiceiuri de Paște

Nu de puține ori, Mircea Radu a avut diferite reacții în fața anumitor situații. Uneori împărtășește experiențe plăcute, alteori experiențe destul de enervante. Așa s-a întâmplat și de această dată, fix de Paște.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Mircea Radu a vorbit despre tradițiile de Paște. Printre altele, el a făcut referire și la faimoasa urare ”Hristos a Înviat”. Mai exact, acesta nu înțelege obiceiul românilor de a transmite mesaje și felicitări celor dragi în această perioadă. 

”Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!”. Apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)”, a spus Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, un alt lucru care l-a enervat la culme pe fostul prezentator tv a fost expresia ”alături de cei dragi”. El susține că sunt numeroase persoane care sunt singure și care merită să se bucure de orice sărbătoare. Totuși, în mesaje nu se regăsește acest aspect.

De asemenea, Mircea Radu a catalogat toate aceste obiceiuri de Paște ca fiind un ”bâlci” destul de comic. Pe de altă parte, el a subliniat faptul că sunt o mulțime de persoane care iau astfel de lucruri în serios. Totuși, Mircea Radu spune că el s-ar opri doar la  urarea ”Hristos a Înviat”. Aceasta este urarea care i se pare cea mai normală și liniștită.

ADVERTISEMENT

Mesajul acid postat de fostul prezentator tv

”Toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii “alături de cei dragi”(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât “Hristos a înviat!” – nu e nimic mai liniștitor”, a concluzionat Mircea Radu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Amintim că după ani întregi petrecuți în televiziune, Mircea Radu a decis să lase totul în urmă. Faimosul prezentator tv s-a mutat în Piatra Neamț, iar acum activează într-un cu totul alt domeniu. El oferă consiliere juridică anumitor persoane, astfel încât acestea să știe cum să își păstreze imaginea lor publică. De asemenea, el se ocupă și de gospodăria sa.

ADVERTISEMENT