Life

Ioana Ghinghină a lămurit de ce nu are poze cu iubitul. Dorințele lui au fost clare

Ioana Ginghină este foarte discretă legat de relația amoroasă cu Cristi Pitulice. Actrița a dezvăluit motivul pentru care nu are foarte multe poze cu iubitul.
16.02.2022 | 10:31
Ioana Ghinghina a lamurit de ce nu are poze cu iubitul Dorintele lui au fost clare
Ioana Ginghină, discretă în relația cu actualul iubit. De ce nu are poze cu Cristi în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Rețelele de socializare sunt împânzite de fotografii cu diverse cupluri celebre, însă frumoasa vedetă nu face parte din această categorie și a lămurit acest aspect.

Actrița a dezvăluit de ce nu are foarte multe imagini cu partenerul de viață, subliniind faptul că decizia a fost una de comun acord. Bărbatul nu vrea să se expună în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cristi Pitulice, logodnicul Ioanei Ginghină, este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, cu o experiență de peste 13 ani în acest domeniu de activitate.

Ioana Ginghină, discretă în relația cu actualul iubit. De ce nu are poze cu Cristi în online

„Este o decizie comună. Cristi nu își dorește să apară decât în zona lui de interes. El este destul de prezent pe TV, dar cu proiectele lui în turism. Viața privată vrem să rămână privată.

ADVERTISEMENT

Cine mă cunoaște știe că eu nu prea mă cert. Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez. Așa că e pace.

Că mai sunt discuții casnice, de genul nu ai pus capacul la pasta de dinți, se rezolvă cu vorba bună. Cine cedează primul?

ADVERTISEMENT

Păi mai suntem copii, să ne contrazicem așa… Zic că n-am trăit chiar degeaba”, a dezvăluit Ioana Ginghină despre relația cu Cristi Pitulice pentru revista viva.ro.

Ioana Ginghină, detalii despre nunta cu Cristi Pitulice

Actrița și actualul partener de viață au planuri pentru viitorul apropiat și se gândesc serios să ajungă în fața altarului. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au ales deja nașii de cununie.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună prietenei a Ioanei Ginghină este cea care le va ține lumânările în Biserică, vedeta mărturisind că evenimentul va fi chiar anul acesta.

Decizia a fost luată după ce o persoană apropiată a rugat-o să o cunune la rândul ei, motiv pentru care nunta va fi una restrânsă, cu familia.

În plus, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a punctat faptul că nu va îmbrăca rochia albă de mireasă pentru că a avut de două ori această șansă.

ADVERTISEMENT