Ce ingredient trebuie să pui în salata de vinete. Doar așa va avea un gust deosebit. Secretul bucătarilor de top a fost dezvăluit.
Salata de vinete este un preparat ușor pe placul multora. Aroma vinetelor coapte poate fi potențată într-un mod foarte simplu, dacă adăugăm la final un ingredient special!
Pentru a mânca cea mai bună salată de vinete din viața ta, încearcă să pui și niște nuci prăjite, caju sau chiar fistic. Tot ce trebuie să faci este să mărunțești produsul ales și apoi poți să îl pui în salata de vinete.
Inclusiv nucile pecan sau migdalele pot fi bune pentru această operațiune, scrie DC News. Nucile vor face salata mult mai crocantă și o să îi adauge și acel plus de savoare prăjită.
Înainte de a mânca salata, pune o tigaie pe foc mediu. Adaugă nuci și amestecă continuu pentru ca ele să nu se lipească.
După ce au trecut câteva minute, poți să oprești și focul. Lasă nucile să se răcească, iar apoi le poți tăia mărunt sau cum îți place. Ideal ar fi ca acestea să nu ofere și textură, ci doar gust.
Apoi, tot ce mai ai de făcut este să pui nucile direct peste compoziția de salată de vinete. Amestecă bine pentru a te asigura că acestea s-au încorporat bine în compoziție.
Salata de vinete este un preparat simplu, preferat mai ales vara și toamna pentru că este foarte ușor. Aceasta are o mulțime de varietăți.
Salata de vinete poate fi făcută inclusiv de post, fără maioneză, și doar cu vinete și sare. Alții o preferă cu usturoi și ulei de măsline.
Salata de vinete mai poate fi combinată și cu ardei copt, iar rezultatul va fi unul delicios.