Life

Ce înseamnă, de fapt, Pluto în Vărsător. Cum suntem afectați în următorii 20 de ani. Zodiile favorizate începând cu 20 ianuarie

Ce semnifică trecerea lui Pluto în Vărsător. Cum vom fi afectați în următoarele două decenii. Zodiile favorizate din 20 ianuarie 2024.
18.01.2024 | 20:29
Ce inseamna de fapt Pluto in Varsator Cum suntem afectati in urmatorii 20 de ani Zodiile favorizate incepand cu 20 ianuarie
Ce înseamnă Pluto în Vărsător. Sursa foto: Astrosens
ADVERTISEMENT

Anul 2024 reprezintă trecerea lui Pluto în Vărsător, un eveniment astral istoric, care-și pune amprenta asupra omenirii pe un interval de două decenii. Ce se va întâmpla cu semnele zodiacale într-o asemenea perioadă? Ce nativi sunt favorizați din 20 ianuarie până în 2044?

Pluto în Vărsător. Care sunt efectele tranziției astrologice până în 2044

Viitorul este de interes pentru mulți nativi, în timp ce alții preferă să nu afle nimic despre ceea ce îi așteaptă. Astrologii au predicții ce corespund cu așezarea lui Pluto în Vărsător. Se prevăd schimbări masive, inviduale și la nivel colectiv.

ADVERTISEMENT

Pluto este de obicei un vestitor al obsesiilor și al luptei pentru putere. Profunzimea, intensitatea, misterul, ciclurile de moarte și de naștere, dar și cele legate de creație și de distrugere sunt printre caracteristicile principale ale acestei planete.

Pe data de 20 ianuarie 2024 Pluto va înainta în Vărsător, mai exact, dar va staționa temporar în această zodie. Se va îndrepta apoi către Capricorn. De la 1 septembrie se va uni cu acest nativ, iar de pe 19 noiembrie revine în Vărsător, până în 2044. Care sunt efectele pentru toate zodiile?

ADVERTISEMENT

Berbec

Ți se schimbă total percepția asupra vieții. Vei deveni mai înțelept și vei relaționa mai bine cu oamenii din jurul tău, mai ales cu familia. Membrii te vor aprecia pentru bunăvoință și ți se vor ierta din fapte. Fericirea va fi de partea ta în general.

Taur

Pluto va determina Taurul să-și reîmprospăteze ambiția și să dea astfel tot ceea ce are mai bun. Viitorul arată bine, cu echilibru exterior și interior. Vor fi eliminați complet factorii negativi din calea ta și nu vei mai lăsa pe nimeni să te îndepărteze de la obiective. Focus pe viața personală.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor avea posibilitatea de a explora sentimente și experiențe noi. Își vor modifica viața din plin și vor fi mai împăcați cu ei înșiși. Gemenii vor avea și provocări pe alocuri care le vor pune semne de întrebare legate de deciziile luate.

Rac

Racii vor fi mai curajoși. Își arată potențialul în fața celor care-i desconsideră și vor schimba impresii. Vor fi de neînvins și vor avea posibilitatea de a crea conexiuni puternice, care vor stârni invidii chiar și celor mai vechi prieteni.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul va fi axat pe dezvoltarea vieții profesionale. Va munci din greu, dar și roadele vor fi pe măsura efortului depus. Împlinirea sufletească va fi la fel de mare precum cea materială, iar membrii familiei vor fi cei mai mândri de ceea ce vor reuși.

Fecioară

Fecioara va fi mai matură și mai axată pe viața de familie. Nu va mai lăsa pe nimeni să-i calce demnitatea și se va impune ori de câte ori va fi nevoie. Fecioara își va structura programul de rutină zilnică încât să aibă schimbări cu efect pe termen lung.

Balanță

Balanța va pătrunde într-o eră pasională și plină de inspirație. Își va dedica mai mult timp pasiunilor și va lăsa deoparte antipatiile. Nu mai contează nimic din ceea ce spun ceilalți în mod negativ, va lua în considerare doar impresiile pozitive.

Scorpion

Scorpionul va percepe altfel sentimentul de ”acasă”. Își va asuma pe deplin rolul de cap al familiei, dovedind că are putere de a muta munții din loc. Va fi un exemplu de ambiție și de perseverență. Membrii familiei îl vor lua ca exemplu.

Săgetător

În funcție de cum te vei exprima, așa te vei transforma. Contează enorm obiceiurile pe care le capeți, fiindcă acestea te vor aduce în punctul pe care-l visezi. Orice abatere te va costa și te va face să acumulezi frustrări. Așadar, este momentul să conștientizezi ceea ce se întâmplă în jur.

Capricorn

Capricornul se va redescoperi în următoarele două decenii. Se va echilibra mai ales pe plan financiar și va avea o mulțime de oameni care îl vor aprecia. Sinceritatea îl va caracteriza pe Capricorn, iar viața sa va căpăta un sens real.

Vărsător

Vărsătorul nu va mai avea nicio teamă de nou. Se va lăsa în voia sorții și va reuși să fie un om de succes. Va fi apreciat și va beneficia de multe avantaje. Se va conecta mai mult cu divinitatea și va îmbrățișa obstacolele, nemaiprivindu-le cu teamă.

Pești

Visurile pe care le ai vor deveni realitate. Vei fi o persoană realizată pe toate planurile și foarte puternică. Te vei uita la trecut cu un zâmbet pe chip, dându-ți seama de tot ceea ce ți-ai îndeplinit. Echilibrul financiar și cel personal se vor îmbina foarte bine.

ADVERTISEMENT