Life

Ce înseamnă jocurile individuale de la Survivor România 2021! Totul despre cum vor concura ultimii șase din Dominicană

Survivor România 2021 a anunțat, prin vocea prezentatorului Daniel Pavel, că intră în ultima etapă a concursului: jocurile individuale.
29.06.2021 | 16:08
Ce inseamna jocurile individuale de la Survivor Romania 2021 Totul despre cum vor concura ultimii sase din Dominicana
Concurentii de la Survivor Romania au intrat in etapa jocurilor individuale
ADVERTISEMENT

„Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”,  a anunțat Daniel Pavel, imediat după ce Sebastian a fost eliminat de la Survivor România 2021.

Ce înseamnă jocurile individuale de la Survivor România 2021?

După eliminarea lui Sebastian, ultimul de la Survivor România care a fost trimis acasă ca parte al unei echipe, cei șase concurenți rămăși în competiție, doi Faimoși, Zanni și Elena Marin, și patru Războinici, Maria, Albert, Andrei și Marius, se vor confrunta în jocurile individuale, în lupta pentru marele trofeu și cei 50.000 de euro puși în joc.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate de FANATIK, jocurile individuale de la Survivor România vor aduce în fața publicului întreceri cât se poate de dificile pentru concurenți.

Astfel, susțin sursele noastre, concurenții se vor înfrunta în urma tragerilor la sorți, indiferent dacă sunt băieți sau fete, iar cei care vor pierde vor fi propuși pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Evident, eliminarea va fi făcută în urma votului publicului, cei mai slabi dintre concurenți fiind în pericol să părăsească competiția.

Câte eliminări se vor face la Survivor România 2021?

Conform informațiilor FANATIK, în ultima fază de dinaintea finalei Survivor România 2021 vor avea loc două eliminări, urmând ca în ultima rundă să concureze cei patru finaliști.

ADVERTISEMENT

E adevărat, susțin sursele noastre, cei care vor ajunge în finală, vor concura mai mult de dragul jocului, nu de altceva dar nu va mai fi niciunul eliminat până la momentul difuzării finalei.

Câștigătorul marelui premiu Survivor România 2021 va fi ales tot de public. Concurentul care în etapa de vot organizată în marea finală a show-ului Survivor România 2021 va obține cele mai multe voturi din partea publicului, va fi declarat câștigătorul trofeului și a premiului de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cum va fi ales câștigătorul Survivor România 2021

Prelungit cu aproape două luni datorită audiențelor uriașe obținute de Kanal D, Survivor România 2021 se va termina la jumătatea lunii iulie.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, marea finală  de la Survivor România 2021 se va desfășura în regim dual, înregistrat și live.

Astfel, o parte a finalei va fi cea în care vor fi difuzate imagini filmate din Republica Dominicană, iar cea de-a doua parte va fi live, din studiourile Kanal D, așa cum s-a întâmplat și la precedentul sezon al emisiunii.

Acolo, după ce doi concurenți vor fi eliminați, cei care vor avea cele mai puține voturi din partea publicului, va fi anunțat marele câștigător al Survivor România 2021, conform preferințelor celor care trimit sms.

Clasamentul Survivor România 2021, înainte de jocurile individuale

Până acum, cei 41 de concurenți care au jucat în Republica Dominicană s-au înfruntat doar în pe echipe, băiat cu băiat, fată cu fată, iar clasamentul eficienței a fost adeseori contestat, unii membri ai echipelor Faimoșilor sau Războinicilor susținând că cei care au scoruri bune au concurat împotriva unor adversari mai slabi.

Maria Chitu
Maria Chitu de la Razboinici conduce clasamanetul eficientei de la Survivor Romania 2021 sursa foto: Instagram

Cu toate acestea, clasamentul eficienței de la Survivor România 2021 este condus de o fată, Războinica Maria Chițu având 104 victorii în 162 de meciuri, reușind, statistic, să câștige 64,2% din punctele puse în jos.

Pe locul al doilea al clasamentului este Faimosul Zanni, deținătorul recordului de meciuri de la Survivor România 2021, 229, el având o eficacitate de 56,3%. Podiumul este completat de Marius Crăciun, Războinicul reușind să câștige pentru echipa sa 56,1% din punctele puse în joc.

Elena Marin, singura fată aflată în competiție de la începuturile Survivor România 2021, chiar dacă traversează o perioadă dificilă, a reușit să se mențină la o eficacitate de 51,8% din puncte câștigate. Andrei Dascălu ocupă locul cinci în clasament, cu 50,7% eficiență, ultimul din acest clasament fiind Albert de la Războinici, cu 45%.

Cu toate acestea, trebuie precizat că eficiența concurenților nu este cel mai relevant criteriu, ci popularitatea acestuia. De altfel, săptămâni la rândul, postura de favorit al publicului în echipa Războinicilor a ajuns la Albert, cel mai slab, sportiv, dintre albaștri.

ADVERTISEMENT