Sport

Ce l-a uimit pe Rrahmani în SuperLiga: „Atunci când am venit în România așa credeam”

Albion Rrahmani și-a anunțat obiectivele la Rapid după victoria cu Hermannstadt. Atacantul kosovar vrea să aducă titlul în Giulești.
17.02.2024 | 20:15
Ce la uimit pe Rrahmani in SuperLiga Atunci cand am venit in Romania asa credeam
Albion Rrahmani și-a fixat obiectivele pentru acest sezon la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani traversează o formă excelentă chiar și după accidentarea gravă care l-a scos din circuit. Atacantul kosovar de la Rapid a marcat 3 goluri în primele 5 meciuri oficiale ale anului și luptă pentru câștigarea titlului alături de giuleșteni.

Câte goluri vrea să marcheze Albion Rrahmani în acest sezon: „În primul rând aș vrea să câștig titlul cu Rapid”

Albion Rrahmani a anunțat că vrea să încheie sezonul cu peste 20 de goluri marcate. Internaționalul kosovar vrea să își treacă în palmares titlul de campion al României cu Rapid. În prezent, fostul atacant de la FC Ballkani are 9 reușite în campionat, însă a stat aproximativ 3 luni pe bară după accidentarea de la națională.

ADVERTISEMENT

„În primul rând aş vrea să câştig titlul şi sper să marchez 20 de goluri sau chiar mai mult de 20. Este important pentru noi fiindcă am câştigat fiecare derby, am câştigat meciurile şi asta e bine pentru noi fiindcă în play-off ne întâlnim din nou.

Îi cunoaştem deja, îi analizăm foarte bine şi sper ca în play-off să ne descurcăm şi mai bine”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit orangesport.ro. Atacantul a fost surprins de nivelul bun de joc din România și a declarat că nu există meciuri ușoare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam că atunci când jucăm cu locul 10 o să fie uşor”

„Când am venit aici în România mă gândeam că atunci când jucăm cu locul 10 o să fie uşor, dar nu, aici fiecare meci este greu. Chiar e greu să joci cu aceste formaţii.

În play-off o să fie incendiu, vom avea meciuri foarte bune aici, aşa că sper că vom câştiga toate meciurile, dar vom vedea ce putem face în play-off. Aici la Rapid este foarte bine. Când am venit aici am fost primit ca într-o familie, a doua mea familie, m-au primit foarte bine, iar fanii sunt incredibili.

ADVERTISEMENT

Toată lumea vede ceea ce fac suporterii la fiecare meci, care sunt neobosiţi timp de 90 de minute, iar asta ne aduce o atmosferă foarte bună. Apoi este un grup foarte bun, toţi dau sută la sută şi sper să putem să câştigăm ceva la finalul acestui campionat”, a mai spus Albion Rrahmani.

Albion Rrahmani a debutat în forță la Rapid. Atacantul de 23 de ani a făcut „dubla” chiar la primele 2 meciuri oficiale în tricoul „alb-vișiniu” contra lui FC U Craiova (5-3) și Dinamo (4-0). De asemenea, Rrahmani a făcut „dubla” în duelul cu CFR Cluj, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Atacantul transferat de Rapid pentru 600.000 de euro s-a accidentat grav în meciul naționalei Kosovo cu Andorra din preliminariile Euro 2024. Fotbalistul a fost scos cu targa de pe teren, fiind diagnosticat cu fractură la gleznă.

ADVERTISEMENT
Tags: