Sport

Rapid și FCSB, ofensive fabuloase în 2024! Burmaz și Rrahmani, la mare concurență cu Olaru și Coman

Rapidul are un atac impresionant la început de 2024. Rrahmani şi Burmaz sunt la mare concurenţă cu Olaru şi Coman, într-un duel al ofensivelor din SuperLiga.
03.02.2024 | 21:00
Rapid si FCSB ofensive fabuloase in 2024 Burmaz si Rrahmani la mare concurenta cu Olaru si Coman
Rapid și FCSB, ofensive fabuloase în 2024! Burmaz și Rrahmani, la mare concurență cu Olaru și Coman. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a desprins în clasament după primele etape din 2024. Roş-albaştrii au avut 11 puncte avans înaintea acestei runde din SuperLiga, principalele urmăritoare ale echipei patronate de Gigi Becali fiind Rapid şi CFR Cluj.

Rapid și FCSB, ofensive fabuloase în 2024! Burmaz şi Rrahmani, pe urmele cuplului Olaru – Coman

După primele meciuri ale anului, giuleştenii arată un apetit ofensiv de invidiat. Rapidul nu a jucat grozav în meciurile cu FC U Craiova şi Dinamo, dar punctele au fost salvate de golurile de autor marcate de Burmaz şi Rrahmani.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani începe să îşi revină la forma dinainte de accidentare şi a reuşit să marcheze de două ori în primele trei meciuri. Kosovarul a înscris din penalty cu FC U Craiova şi a deschis scorul cu Oţelul Galaţi.

Burmaz, cel mai bun transfer din iarnă

Borisav Burmaz pare cel mai bun transfer al Rapidului în această iarnă. Sârbul a avut impact imediat şi golurile lui au adus 6 puncte giuleştenilor în loc de 2. Burmaz a înscris golul victoriei cu FC U Craiova şi Dinamo. Apoi, în finalul reprizei cu Oţelul, a marcat al treilea gol în trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Cu cinci goluri marcate în 2024, Burmaz şi Rrahmani se anunţă unul dintre cuplurile letale de atacanţi din SuperLiga. Concurenţa lor este cu liderul FCSB, care a impresionat în primele două meciuri din acest an.

Darius Olaru, fabulos în 2024!

Darius Olaru este golgheter în 2024 cu patru goluri marcate şi golgheter al SuperLigii, cu 14 goluri. Florinel Coman a marcat şi el un gol în acest an, ajungând la cota 10, cei doi fiind cei mai buni jucători ai liderului.

ADVERTISEMENT

În confruntarea cu Farul Constanţa, Darius Olaru va fi suspendat, dar FCSB are variante de înlocuire. Foarte bine a intrat de pe bancă David Miculescu. Atacantul a marcat de două ori după ce a intrat în repriza secundă.

Jocul Rapidului a scârţâit în primele două etape ale anului, dar giuleştenii au fost salvaţi de calitatea atacanţilor. Iar golul din care Rrahmani a deschis scorul cu Oţelul Galaţi este tot unul de autor, după o incursiune superbă a atacantului.

ADVERTISEMENT

Dacă la nivel de joc, Rapid nu se ridică deocamdată la nivelul FCSB-ului, dar la nivel de ofensive cele două rivale sunt comparabile. Rrahmani şi Burmaz au marcat 5 goluri în două meciuri şi jumătate, la fel ca şi cuplul Olaru – Coman în două meciuri.

  • 5 goluri au marcat cuplurile “letale” Rrahmani-Burmaz şi Olaru-Coman în 2024
  • 14 goluri a marcat Darius Olaru, golgheterul la zi al SuperLigii
ADVERTISEMENT