News

Ce le-a mărturisit anchetatorilor turcul care a ucis-o pe Mirela. De ce a comis crima din Dâmbovița, de fapt

Cetățeanul turc ce a ucis-o pe Mirela, tânăra tranșată și aruncată pe un câmp din Dâmbovița, le-a explicat anchetatorilor motivul incredibil pentru care a comis fapta.
13.04.2024 | 21:13
Ce lea marturisit anchetatorilor turcul care a uciso pe Mirela De ce a comis crima din Dambovita de fapt
Ce le-a mărturisit anchetatorilor turcul care a ucis-o pe Mirela. De ce a comis crima din Dâmbovița, de fapt
ADVERTISEMENT

Turcul și-a recunoscut fapta și spune că femeia îi datora bani. Nervos, ar fi lovit-o în cap cu un scaun, deși nu și-ar fi dorit să o omoare. În condițiile în care avocatul apărării nu a depus contestație, e destul de clar pentru toată lumea cine e vinovatul. Mai ales că procurorii au foarte multe probe.

Ce le-a mărturisit anchetatorilor turcul care a ucis-o pe Mirela

Inițial s-ar fi prefăcut că nu înțelege și nu vorbește limba română, după care a decis că ar fi mai bine să facă o înțelegere cu magistrații pentru o pedeapsă mai mică și, implicit, să-și mărturisească fapta. Se pare că cei doi se cunoșteau de multă vreme, iar femeia îi era datoare vândută cetățeanului turc.

ADVERTISEMENT

Când a văzut că femeia nu are nicio intenție să-i dea banii înapoi, turcul a pus mâna pe un scaun și a bătut-o pe aceasta. Inițial a crezut că victima leșinase, însă s-a panicat când și-a dat seama că a ucis-o pe femeie. Vecinii spun că bărbatul, la fel ca și victima, era un abonat al sălilor de jocuri și noroc din zonă. Mai mult, criminalul și victima sa ar fi fost, sau erau, iubiți.

”A împrumutat-o cu nişte bani să scoată din amanet un telefon. Şi el era nervos. El e cu capul de 20 de ani. Nu regretă că a omorât-o, regretă că l-a prins”, a explicat un vecin. Pentru început, imediat după crimă, cetățeanul turc a ținut cadavrul victimei ascuns în casa sa din cartierul Rahova.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au avut aici un Deja Vu referitor la cazul Caracal, pentru că și aici, ca și acolo, individul avea în curte sute de obiecte vechi, gunoaie, butoaie și resturi. Aici a tranșat cadavrul, l-a băgat în saci după care l-a pus în portbagajul mașinii și l-a aruncat la zeci de kilometri distanță de locul crimei, undeva pe marginea Autostrăzii București-Pitești.

Vecinii criminalului din Dâmbovița spun că aceasta era mereu pus pe scandal

”De la o violenţă verbală şi una fizică să ajungi la omor este un pas extraordinar de mare. Şi în momentul în care s-a trezit cu cadavrul în locuinţă, el a trebuit să facă, în mintea lui, să aleagă cea mai bună variantă cu el, de fapt varianta cea mai proastă”, a declarat criminalistul Dan Antonescu.

ADVERTISEMENT

Avocatul suspectului spune că acesta ar avea probleme psihice și că a uitat să-și mai ia tratamentul, ca și o scuză pentru crimă. ”Ei au avut o relaţie amoroasă. El a explicat că atunci când a constatat că ea îl minte, el are o reacţie împotriva minciunii. A spus că, într-adevăr, dacă nu ar fi fost aceste lucruri nu s-ar fi enervat, nu ar fi depăşit anumite limite de comportament. Era sub tratament dar nu a luat tratamentul, deci a neglijat”, a explicat avocatul Grigore Maian Gabriel.

Totodată, criminalistul Dan Antonescu explică de ce criminalul ar fi avut circumstanțe atenuante dacă nu ar fi încercat să scape de cadavru și ar fi sunat imediat la 112. ”Dacă ar fi anunţat poliţia, dacă ar fi contactat ambulanţa în momentul în care a constatat că nu mai are semne vitale, avea nişte circumstanţe atenuante”, a explicat criminalistul, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Vecinii spun că bărbatul era mereu pus pe ceartă, astfel că lumea se bucură că acesta va ajunge după gratii. Cu toate acestea, nimeni nu credea că bărbatul e în stare să comită o crimă. Acum, pentru fapta sa, cetățeanul turc va avea toate șansele să-și petreacă restul vieții după gratii.

ADVERTISEMENT