Sport

Ce le-a spus coechipierilor căpitanul Tavi Popescu: „I-am motivat și asta s-a văzut pe teren”

Tavi Popescu a dezvăluit ce le-a spus coechipierilor înainte și la pauza meciului cu Armenia U21. Căpitanul naționalei României U21 a pasat decisiv la ambele goluri.
14.10.2023 | 00:30
Ce lea spus coechipierilor capitanul Tavi Popescu Iam motivat si asta sa vazut pe teren
Ce le-a spus căpitanul Tavi Popescu celorlalți colegi înainte și la pauza meciului România U21 - Armenia U21. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

România U21 a obținut prima victorie în preliminariile Euro U21 din 2025. Naționala lui Daniel Pancu a învins Armenia U21, scor 2-0 în Giulești. Octavian Popescu a fost căpitanul „tricolorilor” și a dezvăluit cum i-a motivat pe coechipieri.

Ce le-a spus coechipierilor căpitanul Tavi Popescu: „I-am motivat și asta s-a văzut pe teren”

Octavian Popescu a fost convocat de Daniel Pancu pentru meciurile României U21 din luna octombrie cu Armenia U21 și Finlanda U21. Jucătorul de la FCSB a fost atât căpitan, cât și „decar”, însă nu a dezamăgit. Tavi Popescu a pasat decisiv din corner la ambele goluri ale României U21.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Octavian Popescu a dezvăluit că decizia lui Daniel Pancu de a-i acorda banderola l-a motivat. „Era așteptată de un an și șapte luni victoria, suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm, că nu am primit gol, am reușit să marcăm de două ori și e foarte bine asta.

Au fost lucruri foarte bune, am lucrat fazele fixe foarte bine la antrenament și s-a văzut asta în meci. Suntem bucuroși și să vină meciul cu Finlanda. A fost o surpriză plăcută că am primit banderola, sunt foarte bucuros, mi-a dat încredere și sper să ajut echipa să luăm cât mai multe puncte. Mă motivează banderola.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu colegii, i-am motivat înainte de meci foarte bine și cred că asta s-a văzut și pe teren. Le-am spus să fim montați foarte bine, să dăm totul pe teren și să avem grijă până în ultimul minut pentru că au pățit în Albania o întoarcere la fel, să nu pățim la fel. Am spus mai ales la pauză să fim foarte atenți și cu Albania am condus la pauză și după am fost întorși”, a declarat Octavian Popescu, la Pro TV.

Octavian Popescu vrea să înscrie cu Finlanda U21: „O să dăm totul”

Daniel Pancu l-a numit pe Octavian Popescu executantul fazelor fixe. După ce a reușit primele pase de gol la naționala de tineret, jucătorul vicecampioanei vrea să bifeze și prima reușită sub „tricolor”.

ADVERTISEMENT

„Așa a ales Mister (n.r. să execute el fazele fixe), cred că am făcut-o destul de bine în această seară. Sper în meciul următor să o bag și eu în ațe.

E un stadion frumos, atmosfera a fost foarte frumoasă, avem nevoie de mai multă încurajare pentru că suntem tineri, avem și noi nevoie să facem pasul la echipa mare, avem nevoie de încurajări din tribună și a fost bine.

ADVERTISEMENT

O să dăm totul cu Finlanda pe teren și sperăm să facem un rezultat pozitiv. (n.r. pe cine suni când pleci de aici?) Nu cred că sun pe nimeni, iubita, nu știu”, au fost cuvintele lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT
3.64 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „X” la meciul România U21 - Finlanda U21