Sport

Octavian Popescu i-a răsplătit încrederea lui Pancu! Două pase de gol pentru căpitanul naționalei U21

Octavian Popescu a făcut un meci senzațional cu Armenia U21 și i-a răsplătit încrederea selecționerului Daniel Pancu. Fotbalistul de la FCSB a dat două pase de gol în Giulești.
13.10.2023 | 22:35
Octavian Popescu ia rasplatit increderea lui Pancu Doua pase de gol pentru capitanul nationalei U21
Octavian Popescu i-a răsplătit încrederea lui Daniel Pancu. Două pase de gol pentru căpitanul naționalei României U21 în meciul cu Armenia U21. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu i-a răsplătit încrederea lui Daniel Pancu. Din postura de căpitan și „decar” al României U21, fotbalistul celor de la FCSB a făcut o partidă senzațională împotriva echipei similare a Armeniei în preliminariile Euro U21 din 2025, scor 2-0. Jucătorul vicecampioanei a pasat decisiv la ambele goluri ale „tricolorilor”.

Octavian Popescu i-a răsplătit încrederea lui Pancu în România U21 – Armenia U21 2-0

Octavian Popescu a fost sărit din schemă de Daniel Pancu la debutul României U21 în preliminariile Euro U21 din 2025. Fotbalistul celor de la FCSB nu a fost convocat de selecționer pentru meciul cu Albania U21, pierdut de România, scor 2-3 în deplasare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost protagoniștii unui schimb de replici de la distanță, însă pare că totul a fost șters cu buretele. Tavi Popescu a fost convocat pentru „dubla” României U21 din octombrie cu Armenia U21 și Finlanda U21. Iar tânărul atacant a strălucit contra armenilor pe Giulești.

În prima repriză, Octavian Popescu a fost folosit vârf. „Decarul” naționalei de tineret a pasat decisiv la golul marcat de Cătălin Vulturar în minutul 37. Tavi Popescu a trimis excelent din lovitură de la colț, iar Vulturar a înscris cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, prestație excelentă! Două pase de gol pentru căpitanul naționalei U21

După ieșirea lui Rareș Ilie de pe teren, în minutul 57, Octavian Popescu a fost trecut în extrema stângă a atacului, poziție unde se simte cel mai bine. În minutul 80, fotbalistul „roș-albaștrilor” a trimis din nou excelent din corner, iar la finalizare s-a aflat Ștefan Baiaram.

Jucătorul Universității Craiova a înscris la 13 minute după ce a fost introdus pe gazon. În minutul 82, Octavian Popescu a fost înlocuit cu Luca Mihai. Extrema vicecampioanei i-a pasat banderola de căpitan lui Alexandru Pantea, coechipierul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

În momentul ieșirii de pe gazon, Octavian Popescu a fost aplaudat la scenă deschisă de către fanii aflați în Giulești. Au fost primele pase de gol ale lui Tavi Popescu la naționala României U21.

Daniel Pancu, prima victorie la naționala României U21

Victoria României U21 cu Armenia U21 a reprezentat primul succes al lui Daniel Bancu la cârma naționalei de tineret. Grație acestei victorii, „tricolorii mici” au urcat pe locul 4 în Grupa E, cu 3 puncte în două meciuri.

ADVERTISEMENT

Pentru România U21 urmează duelul cu reprezentativa similară a Finlandei care va avea loc marți, 17 octombrie, ora 18:00, pe Stadionul „Municipal” din Sibiu. Nordicii au același număr de puncte după două etape.

ADVERTISEMENT
1.59 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „1 solist” la meciul România U21 - Finlanda U21