Life
notix pixel id

Ce lecții a învățat Lidia Buble la Asia Express. Ce relație are artista acum cu sora sa, Estera

Lidia Buble a trecut cu bine peste experiența Asia Express, unde a făcut echipă cu sora sa, Estera. Cântăreața a dezvăluit cum a marcat-o competiția.
29.11.2021 | 14:04
Ce lecții a învățat Lidia Buble la Asia Express. Ce relație are artista acum cu sora sa, Estera
Lidia Buble, totul despre experiența Asia Express și relația cu Estera. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de pe Drumul Împăraților, de la Antena 1, a mărturisit ce lecții a învățat pe parcursul filmărilor, dar și care este relația pe care o are în prezent cu sora sa.

Vedeta a realizat câtă dragoste îi poartă rudei sale și cât de unite sunt, în ciuda fapului că Estera trăiește alături de soț și de cei doi copii în Austria.

Experiența Asia Express le-a unit și mai mult pe cele două surori, Lidia Buble realizând că este o persoană extrem de puternică, care poate trece prin multe.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, totul despre experiența Asia Express și relația cu Estera

„Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim.

Faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși. Iar vorba aceea «La bine și la greu» este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori.

ADVERTISEMENT

Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti. Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera a tras cât pentru amândouă și a reușit.

De asemenea, faptul că m-a suportat în cele mai grele momente, când poate că îmi era mai greu decât îi era ei, a fost incredibil”, a povestit Lidia Buble într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, mai puternică după Asia Express. Ce a realizat

În aceeași notă, frumoasa blondină a realizat că nu este puternică numai psihic, ci și fizic. Acest lucru s-a văzut la proba cu vasele care cântăreau aproximativ 200 de kilograme.

Vedeta a luptat cu toate puterile și din tot sufletul pentru că și-a dorit să ajungă în finală. Din păcate, artista a fost eliminată înainte, eforturile aducându-i câteva probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble avea să mărturisească în urmă cu ceva timp că este nevoită să meargă la medic pentru niște dureri de spate pentru că s-a ales cu hernie de disc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri