Life

Ce legătură are Alex Velea cu nunta Alexandrei Stan! Secretele din spatele relației fostei concurente de la Survivor

De căsătoria fulgerătoare a Alexandrei Stan cu Emanuel, bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu puțin timp, nu este deloc străin Alex Velea.
01.07.2021 | 14:58
Ce legatura are Alex Velea cu nunta Alexandrei Stan Secretele din spatele relatiei fostei concurente de la Survivor
Alex Velea e cel car ei-a unit pe Alexandra Stan si pe sotul ei, Emanuel Sursa foto: Instagram, Viva, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a mărturisit că și-a cunoscut soțul pe Emanuel Necatu, într-un context social, iar FANATIK a aflat secretele care stau în spatele întâlnirii lor.

Soțul Alexandrei Stan, apropiat de Alex Velea

Pasionat de sport, mai ales de sporturile de contact, Emanuel Necatu s-a împrietenit acum ceva vreme cu cel care, printre altele, în antrenează pe Alex Velea la sală, Roger Bogdan, cunoscut bodyguard al vedetelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultima vreme, soțul Alexandrei Stan pare să fie mai tot timpul în preajma lui Alex Velea, relațiile acestuia cu artistul și cu băieții de la Golden Boy Society fiind cât se poate de cordiale, lucru pe care Emanuel Necatu nici nu l-a ascuns, conturile sale de socializare fiind pline de imagini cu el și tinerii protejați de celebrul cântăreț.

Iar sursele FANATIK ne-au dezvăluit că, de fapt, așa s-au și întâlnit, Alexandra Stan văzându-l, prima oară, la un eveniment la care Alex Velea ar fi ajuns însoțit de puștanii din echipa lui și de Emanuel Necatu.

ADVERTISEMENT

Cum a cucerit-o Emanuel pe Alexandra Stan

După ce au fost introduși unul celuilalt, Alexandra Stan, probabil deprimată după Survivor România 2021, a stat de vorbă cu Emanuel Necatu despre diverse subiecte, dar și despre cunoscuții lor comuni, printre care și Zanni.

Emanuel Necatu
Emanuel Necatu, sotul Alexandrei Stan, alaturi de baietii de la Golden Boy Society Sursa foto: Instagram

Iar printre subiectele de conversație, susțin oameni care îi cunosc pe amândoi, s-au strecurat și cele care i-au provocat supărări artistei, iar Emanuel i-a vorbit despre calea Tao și metodele tradiționale ale Orientului de vindecare.

ADVERTISEMENT

Fascinată de discursul celui care avea să îi devină soț, Alexandra Stan a decis să urmeze tratamentul pe care i l-a propus acesta, iar rezultatele au fost impresionante în cazul ei, cu atât mai mult cu cât era atrasă de bărbatul care se ocupa de psihicul ei.

Nu a mai durat mult, iar relația dintre ei, cea de vindecător-pacient, s-a transformat într-o adevărată pasiune, iar cei doi au decis să formeze un cuplu. Și, fără să stea pe gânduri, s-au căsătorit rapid.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, cununată de vedeta Pro TV, Elena Lasconi

Alexandra Stan s-a cununat civil cu Emanuel Necatu  pe 7 mai 2021, iar cea care a oficiat cununia a fost fosta vedetă Pro TV, Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, cei doi tineri însurăței purtând costume populare.

Alexnadra Stan
Alexnadra Stan si Emaneul Necatu, sotul ei, au fost cununati de Elena Lasconi Sursa foto: Instagram

Cununia religioasă a avut loc la Constanța, așa cum și-a dorit Alexandra Stan, iar ceea ce a impresionat-o pe artistă a fost că Emanuel Necatu a insistat să fie alături de ei și duhovnicul său, soțul cântăreței fiind, printre altele, și foarte credincios, în ciuda faptului că e atras de ezoterismul oriental.

Emanuel Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan, are 35 de ani și, conform informațiilor noastre, este pasionat de artele ezoterice, deși numele lui apare și în arhivele Federației Române de Kempo, el reușind, în 2013, să ocupe locul al treilea la un campionat național.

Emanuel Necatu
Emanuel Necatu, sotul Alexandrei Stan, s-a descurcat onorabil in lumea sporturilor de contact Sursa foto. Instagram

Mai mult, pasiunea lui pentru artele marțiale este demonstrată și de antrenamentele intense pe care le face, fie că este vorba de brazilian jiu-jutsu, kempo, Tai-Chi, iar prezența lui Emanuel Necatu la sala de forță la care merge și Alex Velea este regulată.

Emanuel Necatu, pasionat de artele senzuale ale Orientului

Emanuel Necatu a transformat pasiunea pe care o are pentru artele Orientului într-o sursă de bani cât se poate de serioasă.

De altfel, soțul Alexandrei Stan a și organizat o serie de cursuri pentru cei care vor să se dezvolte în această direcție, el punând accent pe energia sexuală.

”Vă voi prezenta concepțiile, tehnicile și metodele descoperite și aplicate de către taoiști, de mai bine de 3000 de ani, de a folosi corect energia sexuală și de a se vindeca cu ajutorul acesteia. Vom descoperi împreună în acest curs schemă energetică a ființei umane, principiile energetice după care noi funcționăm, tehnici pentru amplificarea energiei sexuale și vitale, metode de folosire corectă a energiei sexuale, dar și cum să o folosim pentru a ne vindeca”, explica Emanuel Necatu, soțul celebrei Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant