Life

Ce legătura are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Nimeni nu bănuia: “Ne va ajuta”

George Simion a dezvăluit ce legătură are Gigi Becali cu nunta sa și în ce fel îl va ajuta latifundiarul pe deputatul din partidul AUR. Iată ce a declarat viitorul mire!
08.08.2022 | 23:52
Ce legatura are Gigi Becali cu nunta lui George Simion Nimeni nu banuia Ne va ajuta
Ce legătura are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion a dat noi declarații despre nunta lui, care va avea loc la finalul acestei luni. Iată care este legătura acestuia cu Gigi Becali!

Ce legătura are Gigi Becali cu nunta lui George Simion

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Iulia Burcea.

Acesta a invitat toată România la nunta lui, pe care a numit-o o „petrecere câmpenească”. Inclusiv președintele Klaus Iohannis a primit o invitație din partea deputatului AUR.

ADVERTISEMENT

Deși estima că vor fi în jur de 10.000 de persoane la nunta lui, George Simion a explicat că până în acest moment deja are confirmări de la 11.000 de oameni.

Despre organizare, politicianul a spus că merge bine și că a primit ajutor de la Gigi Becali, care le va da mirilor 2.000 de kilograme de brânză pentru a avea să le pună pe masă invitaților.

ADVERTISEMENT

În meniul de la nunta lui George Simion vor exista și sarmale, mămăligă, brânză. Masa va fi pusă pe baloți de paie, iar invitații trebuie neapărat să poarte ie.

“Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion, conform evz.ro.

ADVERTISEMENT

Cine va cânta la nunta lui George Simion

La căsătoria lui George Simion cu iubita lui vor cânta mai multe formații și vor fi prezenți mai mulți artiști, pentru că toți cei peste 10.000 de invitați trebuie să se distreze.

Printre cei care vor cânta la nunta lui George Simion se află trupa Pheonix sau Sofia Vicoveanca.

“Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere.

ADVERTISEMENT

Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută”, a mai spus George Simion pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT