Life

Ce lovitură pregătește Antena 1. El este noul jurat de la Te cunosc de undeva

Antena 1 pregătește o lovitură la Te cunosc de undeva! Un al cincilea membru se va alătura la masa juriului în noul sezon.
16.03.2023 | 19:45
Ce lovitura pregateste Antena 1 El este noul jurat de la Te cunosc de undeva
Un nou jurat la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 pregătește o lovitură la Te cunosc de undeva, în noul sezon, care va începe luna viitoare. La masa juriului se va alătura un nou membru, care este foarte cunoscut în showbiz-ul românesc. Se anunță surprize în sezonul 19 al transforming show-ului.

Lovitură pregătită de Antena 1. Cine este noul jurat de la Te cunosc de undeva

Telespectatorii s-au obișnuit cu aceeași componență la masa juriului de la Te cunosc de undeva. Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au jurizat momentele concurenților în ultimii ani, iar în noul sezon se alătură încă un membru.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre se va alătura celor patru jurați în sezonul 19, care va începe în curând la Antena 1, potrivit cancan.ro. Dansatorul este deja familiarizat cu acest rol după ce a înlocuit-o pe Andreea Bălan în finala sezonului 17, atunci când artista filma pentru America Express – Drumul Aurului.

De asemenea, nu doar Mihai Petre este singura vedetă care se va alătura transforming show-ului de la Antena 1. Este vorba despre Elena Marin, de profesie dansatoare, fostă concurentă la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Vedeta va face parte din baletul emisiunii de la Antena 1. Aceasta se va ocupa, împreună cu ceilalți dansatori, ca momentele celor care se vor transforma în fața juraților să fie făcute așa cum trebuie, potrivit sursei citate.

Ce concurenți participă la sezonul 19 Te cunosc de undeva

Printre echipele care vor participa la noul sezon al emisiunii se numără și cea formată din WRS și Emilian. Cei doi sunt câștigătorii sezonului precedent și se întorc pentru a face senzație și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Misha și AMNA, dar și Adda și Radu Bucălae fac echipă în noul sezon al show-ului de la Antena 1. La emisiune mai participă și Radu Țibulcă și CRBL, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, dar și echipa formată din Anca Țurcașiu și Jean Gavril.

Unii dintre concurenți au mai participat și în trecut la emisiune. CRBl a fost primul câștigător al show-ului, în 2014. Damian Drăghici a fost invitat pe scena show-ului, în 2022.

ADVERTISEMENT

“Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie!

Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a declarat Pepe despre sezonul 19 Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT