Life

E oficial! Primele două cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva au fost anunțate. Surpriza e uriașă

Care sunt primele două cupluri de la Te cunosc de undeva. Acestea au fost deja anunțate de Antena 1, iar surpriza e mare.
14.03.2023 | 14:22
E oficial Primele doua cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva au fost anuntate Surpriza e uriasa
Primele două cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva, anunțate
ADVERTISEMENT

Care sunt primele două cupluri de la noul sezon Te cunosc de undeva. Acestea au fost deja anunțate, iar surpriza este una uriașă.

Primele două cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva, anunțate

Începe sezonul cu numărul 19 de la Te cunosc de undeva și au fost anunțate primele două cupluri, în mod oficial. Este vorba despre Anca Țurcașiu, care va participa alături de „Rebelul cu inimă rock”.

ADVERTISEMENT

CRBL şi „Vocea din online” formează cel de-al doilea cuplu anunțat în mod oficial la Te cunosc de undeva, care participă în noul sezon.

Nu s-a spus și numele celor doi parteneri misterioși, adică Vocea din online și Rebelul cu inimă rock, dar deja s-au făcut multe presupuneri cu privire la aceștia.

ADVERTISEMENT

Conform pozelor de mai jos, cei doi parteneri ar fi Jean Gavril, adică „Rebelul cu inimă rock”, iar „Vocea din online” este Radu Țibulcă.

Cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva, anunțate
Cupluri ale noului sezon Te cunosc de undeva, anunțate. Foto: Antena 1

CRBL spunea că i se pare un avantaj că o să aibă o pereche și să vor putea „împărți” scena și melodiile, astfel că va fi mai ușor din punct de vedere vocal pentru ei.

ADVERTISEMENT

Ce spune CRBL despre participarea la Te cunosc de undeva

CRBL mai mărturisea și că trebuie să stea multe ore în plus pentru că trebuie să îi fie acoperite tatuajele și că trebuie să își dea barba jos pentru a se putea transforma în diversele personaje.

CRBL a dat declarații și despre partenerul său și a spus că este vorba despre cineva care îi completează nebunia și care are același stil de divertisment ca el.

ADVERTISEMENT

„M-a provocat faptul că de data asta vom concura în pereche, mi se pare un mare avantaj faptul că nu mai trebuie să cânt eu toată piesa.

Încă am emoţii că uit coregrafia sau vreun cuvânt din strofă, urăsc să stau peste patru luni fără barbă sau faptul că trebuie să stau ore în plus la machiaj ca să îmi acopăr tatuajele. Nu mă mai sperie atât de tare travestiul, deşi mi-e foarte frică de penibil”, a declarat CRBL, confrm Antena 1.

CRBL la Te cunosc de undeva
CRBL la Te cunosc de undeva. Foto Antena 1

Anca Țurcașiu, declarații despre participarea la Te cunosc de undeva

Anca Țurcașiu a mărturisit că nici ea nu a fost anunțată despre partenerul pe care o să îl aibă la Te cunosc de undeva. Este vorba despre un bărbat frumos și impunător, a spus Anca Țurcașiu.

„Am fost invitată la „Te cunosc de undeva” neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. 

Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos. Este muncitor, dedicat şi implicat, la fel ca şi mine, parcă am făcut armata amândoi”, a spus Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT