Life

Ce mânca în fiecare dimineață Marilyn Monroe. Vedeta avea o rutină cel puțin neobișnuită

Ce consuma întotdeauna la prima oră a zilei Marilyn Monroe. Actrița avea un regim ieșit din comun și o siluetă impecabilă.
28.02.2024 | 22:49
Ce manca in fiecare dimineata Marilyn Monroe Vedeta avea o rutina cel putin neobisnuita
Ce consuma întotdeauna la prima oră a zilei Marilyn Monroe. Actrița avea un regim ieșit din comun și o siluetă impecabilă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce mânca în fiecare dimineață Marilyn Monroe. Vedeta avea o rutină cel puțin neobișnuită, fiind cunoscută pentru lucrurile pe care obișnuia să le ofere organismului său, indiferent că era acasă sau într-o călătorie.

Ce consuma întotdeauna la prima oră a zilei Marilyn Monroe. Actrița avea un regim ieșit din comun și o siluetă impecabilă

Ce consuma întotdeauna la prima oră a zilei Marilyn Monroe. Actrița avea un regim ieșit din comun și o siluetă impecabilă. Considerată cea mai frumoasă femeie a anilor ’50, vedeta a fost extrem de elegantă și rafinată pentru vremea sa.

ADVERTISEMENT

Avea mai multe tabieturi de la care nu se abătea niciodată, chiar dacă era cazată într-o cameră de hotel. În fiecare dimineață mânca același fel de mâncare care era compus din două ingrediente simple și absolut banale.

Datorită acestui obicei dădea dovadă de foarte multă simplitate. Regretata actriță din Statele Unite ale Americii a povestit într-un număr al revistei Pageant din septembrie 1952 despre rutina sa zilnică de la care nu se abătea.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred că este așa. Dimineața încălzesc o ceașcă de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel. Când este fierbinte, sparg două ouă crude în lapte.

Le bat cu o furculiță și le beau în timp ce mă îmbrac. Completez cu o pastilă de multivitamine”, spunea Marilyn Monroe la momentul respectiv, scrie ziare.com. Vedeta nu lua niciodată cina în oraș, la restaurante de lux.

ADVERTISEMENT

Marilyn Monroe, detalii despre obiceiurile sale

„În fiecare seară mă opresc la piața din apropierea hotelului meu și iau o friptură, cotlete de miel sau ficat, pe care le prăjesc în cuptorul electric din camera mea. De obicei, mănânc patru sau cinci morcovi cruzi împreună cu carnea și atât.

Cred că sunt pe jumătate iepure, nu mă plictisesc niciodată de morcovi cruzi… Cred că este un lucru bun că mănânc simplu în timpul zilei”, mai povestea în același interviu Marilyn Monroe.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță considera că somnul este un element foarte important pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Dormea în fiecare noapte între 5 și 10 ore și încearca să nu îi fie tulburat somnul înainte de a a se pune în pat.

De asemenea, nu făcea niciodată lucrurile într-o atmosferă grăbită sau tensionată. Marilyn Monroe făcea și foarte mult sport, încă de la primele ore ale dimineții. După ce se spăla pe dinți se „scutura de primul strat adânc de somn”.

„Mă întind pe podea lângă patul meu și încep primul meu exercițiu. Este o rutină simplă de întărire a bustului, care constă în ridicarea unor greutăți de cinci kilograme din poziția brațelor întinse până la un punct situat direct deasupra capului meu.

Fac acest lucru de 15 ori, încet. Repet exercițiul de încă 15 ori din poziția cu brațele deasupra capului. Apoi, cu brațele la un unghi de 45 de grade față de podea, mișc greutățile în cercuri până când sunt obosită.

Nu număr ritmic, așa cum fac oamenii care fac exerciții la radio. Nu aș putea suporta exercițiile fizice dacă ar trebui să mă simt reglementată în privința lor”, mărturisea Marilyn Monroe, conform gandul.ro.

ADVERTISEMENT