Life

Ce mesaj a apărut la intrarea într-o scară de bloc. Biletul era destinat unei doamne care poartă tocuri

Cum a reușit locatarul unui bloc să scandalizeze întreaga comunitate de vecini. Mesajul controversat pe care l-a lipit pe ușa de la intrare
17.01.2024 | 11:01
Ce mesaj a aparut la intrarea intro scara de bloc Biletul era destinat unei doamne care poarta tocuri
Mesajul postat de locatarul unui bloc a scandalizat întreaga comunitate. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Locuitul la bloc nu este deloc simplu, mai ales când ai parte de vecini dificili. Fiind vorba de un spațiu comun unde locuiesc sute de persoane, este destul de greu să îi mulțumești pe toți. Surprinzător sau nu, există cazuri în care locuitorii din blocuri își afișează supărările și frustrările chiar pe ușa de la intrare, în văzul tuturor.

Mesajul unui locatar dintr-un bloc din Arad a împărțit internetul în două

Locuitul la bloc este o adevărată provocare. Persoanele dintr-un astfel de imobil sunt, de cele mai multe ori, o mică comunitate care încearcă să ajungă la un consens. Însă, din când în când, liniștea lor este perturbată de excepții.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret faptul că cel mai mic zgomot s-ar putea să deranjeze pe cineva, la un moment dat. Până acum, cei trași la răspundere erau cei care dădeau petreceri sau cei care fac sex zgomotos.

Ei bine, aceste persoane nu sunt singurele ”urecheate” de locatarii blocurilor. Mai nou, la fel de deranjant pentru cei mai sensibili din aceste imobile sunt doamnele care poartă tocuri. Pe cât de ciudat poate părea, pe atât de real este.

ADVERTISEMENT

Un locatar dintr-un bloc din Arad a ales să facă publică cea mai mare nemulțumire a sa. Vizibil deranjat de vecina sa care poartă tocuri la primele ore ale dimineții, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri.

Locatarul nemulțumit a primit și critici din partea vecinilor

Acesta a luat un pix și o foaie și a redactat un mesaj. Nu a ales să îl adreseze persoanei în cauză, ci l-a lipit chiar pe geamul ușii de la intrare în bloc. În acest fel, s-a asigurat că frustrarea și supărarea lui nu trec neobservate.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirea lui este legată de faptul că femeia poartă tocuri la ora 7 dimineața. Cel mai probabil, aceia sunt pantofii cu care trebuie să meargă la locul de muncă. Însă, locatarul deranjat nu a acordat deloc atenție acestui aspect.

”Madam care umbli pe tocuri la 7 a.m. la -7 grade Celsius, dacă mai odată trezești tot blocul la 7 a.m. cu tocurile, ți le scot și te bat cu ele în cap”, este mesajul lipit pe ușa de la intrare.

ADVERTISEMENT

Mesajul său lipit pe ușa de la intrare în bloc a fost unul destul de controversat. Așa cum era de așteptat, vecinii lui s-au împărțit în două tabere care nu s-au ferit să își exprime punctele de vedere în online.

Pe de o parte, au existat vocile care au recunoscut că s-au amuzat de mesajul lui. Chiar dacă nu au auzit-o pe vecina respectivă, biletul le-a stârnit amuzamentul. Pe de altă parte, au existat și locatari care au susținut că mesajul sună mai mult a amenințare.

ADVERTISEMENT
Tags: