Life

Oraşul important din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 4.000 de euro. Blocul e într-o zonă rezidențială și aproape de școală, parcuri și stadion

Orașul unde o garsonieră costă mai puțin decât o mașină la mâna a doua. Ce facilități și condiții sunt incluse în prețul infim
14.01.2024 | 12:00
Orasul important din Romania in care poti cumpara o garsoniera cu doar 4000 de euro Blocul e intro zona rezidentiala si aproape de scoala parcuri si stadion
Garsoniera care costă mai puțin decât o mașină. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Piața imobiliară din România prezintă apartamente și garsoniere din ce în ce mai scumpe, mai ales în orașele mici. Și, totuși, există zone în care o garsonieră poate să coste mai puțin decât o mașină. În ciuda prețului mic, condițiile și poziționarea ei sunt excelente.

Orașul unde garsonierele sunt mai ieftine decât o mașină

În ultima vreme, românii au început să fie din ce în ce mai sceptici atunci când vine vorba de achiziționarea unei locuințe. Dat fiind contextul economic sensibil, nu mulți se mai aventurează în a-și face credite pentru locuințe.

ADVERTISEMENT

În marile orașe din țară, prețurile la apartamente sau garsoniere au explodat mai mult ca niciodată. Tocmai de aceea, românii preferă ca, pentru moment, să locuiască în chirie, unde costurile sunt mai mici.

Și, totuși, nu peste tot în țară sunt prețuri astronomice. Există și orașe unde o garsonieră costă mai puțin decât o mașină. În plus, poziționarea ei o face perfectă pentru oricine, pentru că se poate ajunge oriunde, într-un timp scurt.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Hunedoara, județul unde imobiliarele sunt extrem de ieftine. Pe platformele dedicate anunțurilor de specialitate, garsonierele au un preț foarte mic. Cele mai bune dintre ele se vând chiar și cu 4.000 de euro.

Unde se află garsoniera care se vinde la un preț infim

Un anunț postat recent arată că una dintre garsonierele din Hunedoara se vinde în regim de licitație publică. Așa cum îi spune și numele, aceasta are o singură cameră, iar suprafața utilă este de 11.43 mp.

ADVERTISEMENT

Garsoniera face parte dintre bloc de locuințe sociale, construit între 1970 și 1980. De asemenea, potrivit anunțului se pare că structura de rezistență a acestuia este foarte bună. La construcția blocului, potrivit anunțului, s-a folosit beton armat și cadre rezistente.

Ușa blocului este metalică, iar exteriorul blocului nu este izolat termic. Ba mai mult, anunțul precizează că exteriorul blocului prezintă un grad avansat de uzură.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să cumpere această garsonieră trebuie să știe că este racordată la toate utilitățile publice și are finisaje de calitate medie. În schimb, un mare plus al ei este zona.

Garsoniera este amplasată într-o zonă rezidențială, iar accesul către mijloacele de transport în comun este foarte facil. De asemenea, foarte aproape de locuință se află școli, grădinițe, parc și restaurant.

ADVERTISEMENT
Tags: