Life

Ce mesaj a avut Anca Serea pentru Carmen Iohannis după ce a văzut ținuta pe care a purtat-o în Germania. A avut numai cuvinte de laudă

Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă a purtat o ținută specială la dineul oficial din Germania, când i-a fost alături Președintelui.
05.06.2023 | 17:53
Ce mesaj a avut Anca Serea pentru Carmen Iohannis dupa ce a vazut tinuta pe care a purtato in Germania A avut numai cuvinte de lauda
Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a participat la un dineu oficial din Germania, unde i-a fost alături Președintelui, iar Anca Serea a lăudat-o pentru ținuta aleasă. Prima doamnă a purtat bijuterii de zeci de mii de euro și o rochie făcută la comandă.

Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis pentru ținuta din Germania

Sâmbătă, 3 iunie 2023, la Castelul Benrath, în Germania, a avut loc un dineu oficial unde Președintele Kalus Iohannis a fost omagiat cu Premiul Civic German, oferit pentru întreaga sa carieră de către Fundația Civică Bad Harzburg.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, alături i-a fost Carmen Iohannis, care a purtat o ținută cu care a atras privirea tuturor. Rochia a fost creată la comandă pentru ea și aparține designer-ului Maria Marinescu. De asemenea, a purtat bijuterii de zeci de mii de euro, pe care puțini oameni și le permit. 

Astfel, pentru apariția sa, Prima Doamnă nu a primit laude doar față în față, ci și în mediul online. Iar una dintre persoanele publice care au admirat-o pe Carmen Iohannis a fost chiar Anca Serea.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a transmis complimentele sale chiar în spațiul public, printr-un comentariu la o fotografie din ziua evenimentului, publicată de soția lui Klaus Iohannis. „O ținută elegantă și rafinată!”, a afirmat Anca Serea.

Rochia purtată de Prima Doamnă a avut un material bine ales

Rochia purtată de Carmen Iohannis, de care Anca Serea s-a îndrăgostit nu a fost una oarecare. De o culoare roz pal, care a avantajat-o foarte bine pe Prima Doamnă, creația Mariei Marinescu a fost confecționată dintr-un material bine ales.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost căutat în așa fel încât să nu se șifoneze ușor, dar nici să fie prea rigid sau incomod. Surse din apropierea creatoarei au dezvăluit că aceasta a ajuns să lucreze cu Carmen Iohannis printr-o cunoștință comună.

„Maria a ajuns să lucreze pentru dânsa printr-o cunoștință comună. Ea e cea care a propus acest model, iar doamnei Iohannis i-a plăcut foarte mult. Și chiar îi vine foarte bine. A fost încântată, a făcut probă. Ținuta trebuie să fie una pe măsură, nu există să creezi fără probă, la un asemenea nivel.

ADVERTISEMENT

E o rochiță. Toată lumea a lăudat-o. Timpul pe care Maria l-a avut la dispoziție a fost foarte scurt. Dar, de acum înainte, ea și Prima Doamnă vor mai colabora și pentru alte ocazii. Materialul pe care l-a folosit e foarte frumos, lână cu mătase.

În astfel de situații, trebuie să ai grijă ce alegi, important este nici să nu se șifoneze prea ușor. Pentru oricine e onorant să creeze pentru prima doamnă, dânsa ne reprezintă peste tot”, au spus sursele cancan.ro, despre ținuta lui Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT