Life

Ce mesaj a avut Anca Serea pentru Carmen Iohannis după ce a văzut ținuta pe care a purtat-o în Germania. A avut numai cuvinte de laudă

Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă a purtat o ținută specială la dineul oficial din Germania, când i-a fost alături Președintelui.
05.06.2023 | 17:53
Ce mesaj a avut Anca Serea pentru Carmen Iohannis dupa ce a vazut tinuta pe care a purtato in Germania A avut numai cuvinte de lauda
Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a participat la un dineu oficial din Germania, unde i-a fost alături Președintelui, iar Anca Serea a lăudat-o pentru ținuta aleasă. Prima doamnă a purtat bijuterii de zeci de mii de euro și o rochie făcută la comandă.

Anca Serea a lăudat-o pe Carmen Iohannis pentru ținuta din Germania

Sâmbătă, 3 iunie 2023, la Castelul Benrath, în Germania, a avut loc un dineu oficial unde Președintele Kalus Iohannis a fost omagiat cu Premiul Civic German, oferit pentru întreaga sa carieră de către Fundația Civică Bad Harzburg.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, alături i-a fost Carmen Iohannis, care a purtat o ținută cu care a atras privirea tuturor. Rochia a fost creată la comandă pentru ea și aparține designer-ului Maria Marinescu. De asemenea, a purtat bijuterii de zeci de mii de euro, pe care puțini oameni și le permit. 

Astfel, pentru apariția sa, Prima Doamnă nu a primit laude doar față în față, ci și în mediul online. Iar una dintre persoanele publice care au admirat-o pe Carmen Iohannis a fost chiar Anca Serea.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a transmis complimentele sale chiar în spațiul public, printr-un comentariu la o fotografie din ziua evenimentului, publicată de soția lui Klaus Iohannis. „O ținută elegantă și rafinată!”, a afirmat Anca Serea.

Rochia purtată de Prima Doamnă a avut un material bine ales

Rochia purtată de Carmen Iohannis, de care Anca Serea s-a îndrăgostit nu a fost una oarecare. De o culoare roz pal, care a avantajat-o foarte bine pe Prima Doamnă, creația Mariei Marinescu a fost confecționată dintr-un material bine ales.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost căutat în așa fel încât să nu se șifoneze ușor, dar nici să fie prea rigid sau incomod. Surse din apropierea creatoarei au dezvăluit că aceasta a ajuns să lucreze cu Carmen Iohannis printr-o cunoștință comună.

„Maria a ajuns să lucreze pentru dânsa printr-o cunoștință comună. Ea e cea care a propus acest model, iar doamnei Iohannis i-a plăcut foarte mult. Și chiar îi vine foarte bine. A fost încântată, a făcut probă. Ținuta trebuie să fie una pe măsură, nu există să creezi fără probă, la un asemenea nivel.

ADVERTISEMENT

E o rochiță. Toată lumea a lăudat-o. Timpul pe care Maria l-a avut la dispoziție a fost foarte scurt. Dar, de acum înainte, ea și Prima Doamnă vor mai colabora și pentru alte ocazii. Materialul pe care l-a folosit e foarte frumos, lână cu mătase.

În astfel de situații, trebuie să ai grijă ce alegi, important este nici să nu se șifoneze prea ușor. Pentru oricine e onorant să creeze pentru prima doamnă, dânsa ne reprezintă peste tot”, au spus sursele cancan.ro, despre ținuta lui Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink