Life

Carmen Iohannis, cu bijuterii pe care puține profesoare și le permit! De unde a primit podoabele

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 50.000 de lei la cel mai recent eveniment, unde l-a însoțit pe soțul ei, președintele României.
05.06.2023 | 15:29
Carmen Iohannis cu bijuterii pe care putine profesoare si le permit De unde a primit podoabele
Carmen Iohannis, cu bijuterii de peste 50.000 de lei la apariția din Germania. Foto: Instagram. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a avut bijuterii de peste 50.000 de lei în cea mai nouă apariție a ei. Profesoara din Sibiu a fost prezentă la un eveniment din Dusseldorf, Germania.

Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii de peste 10.000 de euro!

Prima doamnă a țării a purtat niște pietre prețioase dintr-o colecție semnată de Malvina Cervenschi. S-a afișat cu ele în orașul german, acolo unde Klaus Iohannis a fost distins cu Premiul Civic German.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost organizat la Castelul Benrath din Dusseldorf. Carmen Iohannis a asortat la ținuta ei roz pal niște bijuterii cu prețuri piperate. Sunt niște sume pe care profesorii de rând nu și le-ar permite.

Nu este foarte clar dacă prima doamnă a fost doar imaginea acestui brand sau și le-a achiziționat. Cert este că Malvina Cervenschi s-a mândrit cu faptul că nevasta lui Klaus Iohannis a ales să se afișeze cu ele.

ADVERTISEMENT

Colierul primei-doamne costă 48.000 de lei, o mică avere!

S-ar putea să fie o înțelegere încheiată între antreprenoare și profesoara de engleză din Sibiu, cea care anunțase că nu se solidarizează cu profesorii care se plâng de salariile mici, intrați în grevă.

Oricare ar fi adevărul din spatele accesoriilor cu care Carmen Iohannis s-a afișat, acele bijuterii nu sunt pentru bugetul oricui. Colierul Monaco din aur alb, de 18 karate, placat cu diamante albe, costă, atenție, 48.000 de lei!

ADVERTISEMENT

La acest colier adăugăm și alte bijuterii. Adică inelul care poate fi găsit în două variante, conform magazinului de bijuterii deținut de Malvina Cervenschi. Mai exact, inelul este disponibil în varianta simplă, din aur alb, care costă 2.500 de lei.

Același inel Monte Carlo e disponibil și placat cu diamante albe. Acesta poate fi achiziționat cu 12.500 de lei. Din imaginile apărute cu Carmen Iohannis purtând respectivele bijuterii, se pare că aceasta ar fi optat pentru varianta mai scumpă a inelului.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis face reclamă la bijuterii? Malvina Cervenschi a ținut să îi mulțumească pe Instagram

„Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii. Piesele fac parte din Colecția Malvensky Grace Diamonds.

Suntem mândri să creăm piese atemporale. Piese care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, a scris Malvina Cervenschi pe Instagram, la imaginile cu Carmen Iohannis și cele două bijuterii cu pietre prețioase.

Așadar, doar dacă ne raportăm la bijuterii, Carmen Iohannis a avut o apariție de 50.500 lei (în varianta cu inelul din aur alb, simplu) sau 60.500 lei (în varianta cu diamante). Doar pentru aceste accesorii de lux, femeile care ar vrea să fie precum Carmen Iohannis trebuie să scoată din buzunar peste 10.000 de euro! Sumă nu tocmai la îndemâna vreunei profesoare…

FANATIK a încercat să ia legătura cu Malvina Cervenschi. Creatoarea de bijuterii nu a răspuns apelurilor repetate ale reporterului pentru a discuta pe tema podoabelor purtate de prima-doamnă.

Carmen Iohannis a fost prezentă alături de soțul ei, Klaus Iohannis, în weekend-ul trecut (3-4 iunie 2023) la un eveniment fastuos din Germania. În urma atenției de care s-a bucurat la Dusseldorf, președintele a ținut și o scurtă alocuțiune. A mulțumit, în felul său, pentru premiu.

carmen iohannis bijuterii
Carmen Iohannis s-a afișat, recent, cu bijuterii de peste 10.000 de euro. Foto: Instagram

Klaus Iohannis, distins cu Premiul Civic German. Ce declarații a făcut la Dusseldorf

„Țin să subliniez că privesc acest Premiu nu doar ca pe o onoare personală. Această distincție reprezintă o recunoaștere a modului în care democrația și angajamentul civic se manifestă astăzi în România, ca stat membru al Uniunii Europene și al NATO.

Acest premiu are, astfel, o semnificație aparte pentru mine, dar mai ales pentru cetățenii României.

Românii sunt pro-europeni convinși. Sunt profund atașați valorilor europene democratice, pentru care, în trecut, au făcut sacrificii enorme.

Democrația este o valoare europeană fundamentală. La fel ca statul de drept și drepturile omului, formează, împreună, temelia Uniunii Europene. Formează temelia modului nostru de viață”, a declarat Klaus Iohannis sâmbătă, 3 iunie 2023, la Dusseldorf.

ADVERTISEMENT