News

Ce mesaj a postat mama bebelușului mort în Brașov înainte de tragedie. Femeia, arestată preventiv

S-a aflat ultimul mesaj postat în online de mama bebelușului mort în Brașov după ce a fost bătut de concubin. Femeia a fost arestată pentru 30 de zile.
06.07.2023 | 08:46
Ce mesaj a postat mama bebelusului mort in Brasov inainte de tragedie Femeia arestata preventiv
Ce mesaj a transmis mama bebelușului mort în Brașov înainte de tragedie. Sursa foto: captură ȘtirileProTv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mesaj posta în online mama bebelușului din Brașov ucis de concubin. Femeia a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile. În continuare, din acest dosar apar detalii cutremurătoare.

Ce mesaj a transmis mama bebelușului mort în Brașov înainte de tragedie. Povestea tristă a femeii

Apar noi informații după uciderea bebelușului de doar 1 an și 7 luni din Brașov. Individul acuzat că l-a omorât în bătaie pe micuț a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La mijlocul săptămânii, și mama copilului a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior, s-a dispus și pentru ea măsura arestului preventiv.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe femeie, înainte de a ajunge la audieri, aceasta a fost întrebată de reporteri dacă l-a iubit și l-a dorit vreodată pe Dominic (n.r. băiețelul ucis de concubin. A răspuns scurt: ”Da!”.

Cu câteva luni înainte de tragedie, pe un grup al persoanelor care suferă de ADHD (n.r. o boala care afectează copii înainte de împlinirea vârstei de 7 ani și în proporție mai mica adulții, determinând lipsa capacității de concentrare, hiper-activitate și impulsivitate) tânără făcea o mărturisire.

ADVERTISEMENT

Ea spunea că, în copilărie, a fost diagnosticată cu deficit de atenție și că, deși pare normală, simte că acționează greșit, notează site-ul postului de știri Antena 3.

Tot atunci, femeia susținea că este lipsită de iubire și caută o persoană care ar putea să o înțeleagă. Era o perioadă în care aceasta se afla la Londra cu tatăl biologic al copilului. Pentru ea a urmat o perioadă de schimbare radicală. În mai, actualul iubit a convins-o să se mute cu el la Brașov.

ADVERTISEMENT

De ce s-a decis reținerea femeii pentru 30 de zile

Într-o primă fază, doar suspectul acestei crime a fost reținut. Miercuri, procurorii au decis ca mama copilului de 1 an și 7 luni, care a murit după ce a fost bătut în repetate rânduri de concubinul acesteia, să fie și ea arestată preventiv pentru 30 de zile.

Aceasta este acuzată de comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. ”În fapt s-a reținut că inculpata (în vârstă de 26 de ani) și-a neglijat copilul minor M.D.L. de la nașterea acestuia (decembrie 2021) și până la decesul minorului (iulie 2023).

ADVERTISEMENT

Astfel inculpata l-a lăsat de mai multe ori în grija unor rude, nu i-a asigurat o alimentație corespunzătoare (ceea ce a avut drept consecință modificări scheletice și organice), nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare (minorul locuind în condiții neigienice, nefiind spălat, purtând haine murdare)”, se arată în rechizitoriu.

Procurorii brașoveni au mai constatat că inculpata a avut o atitudine pasivă față de agresiunile la care era supus copilul ei. Reamintim că Dominic a fost găsit fără suflare luni dimineață.

ADVERTISEMENT