News

Detalii cutremurătoare după uciderea bebelușului din Brașov. Cine este, de fapt, mama micuțului

Ies la iveală detalii cutremurătoare după uciderea bebelușului din Brașov. Cine este, de fapt, mama micuțului agresat de concubin.
04.07.2023 | 14:02
Detalii cutremuratoare dupa uciderea bebelusului din Brasov Cine este de fapt mama micutului
Detalii cutremurătoare după uciderea bebelușului de 1 și 7 luni din Brașov. Sursa foto: hepta.ro / newsbv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Uciderea bebelușului de numai 1 an și 7 luni din Brașov scoate la suprafață detalii terifiante. Ce i-ar fi făcut concubinul mamei și cine este femeia implicată în acest caz deosebit de grav.

Detalii cutremurătoare după uciderea bebelușului de 1 și 7 luni din Brașov

În urmă cu 24 de ore, în spațiul public apărea informația conform căreia un bebeluș de nici 2 ani a fost găsit mort într-un apartament din Brașov. Imediat, poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au început cercetările pentru elucidarea cauzelor decesului micuțului. S-au descoperit detalii cutremurătoare. Astfel, se pare că bebelușul nu a murit din cauze naturale, ci ar fi fost ucis.

Principalul suspect este concubinul mamei sale, un tânăr de 21 de ani. S-a ajuns la această concluzie după ce medicii au observat pe corpul bebelușului urme de violență. Ulterior, procurorii au descoperit că iubitul mamei l-ar fi omorât în bătaie pe cel mic.

ADVERTISEMENT

I-a aplicat minorului în vârstă de un an și 7 luni lovituri de o intensitate ridicată în zone diferite ale corpului, cum ar fi în zona toracelui și a capului”, a declarat Vlad Teodorescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Pentru Minori și Familie.

Autopsia micuțului a scos la iveală alte detalii greu de imaginat. Legiștii au constatat faptul că bebelușul a fost înfometat o perioadă lungă de timp. ”Inculpatul a neglijat alimentația minorului, producându-se modificări scheletice și organice”, a mai spus procurorul.

ADVERTISEMENT

Date fiind cele constatate, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. A fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte și rele tratamente aplicate minorului.

Cine este mama micuțului ucis la Brașov

Între timp, au apărut și informații despre mama copilului ucis. Conform celor de la Antena 3, femeia ar fi fata unui avocat din Constanța. Ea a fugit în ultimele luni cu tânărul de 21 de ani din Brașov şi ar fi practicat prostituția.

ADVERTISEMENT

La Brașov a ajuns în ultimele ore și tatăl biologic al copilului. Acesta a ridicat trupul micuțului și certificatul de deces al acestuia. Bărbatul spune că mama victimei este vinovată la fel ca și concubinul ei. Asta pentru că a tolerat bătăile aplicate bebelușului.

Vecinii cuplului spun că familia din Brașov unde s-a produs tragedia era una în care scandalurile erau la ordinea zilei. ”Nu știu dacă poliția le-a făcut testul anti-drog! Am impresia ca erau drogați amândoi. Făceau scandal. Ultima dată, săptămâna trecută, au țipat că o omoară, era niște sânge pe la ușă”, povestește un vecin, conform postului de știri citat.

ADVERTISEMENT