Life

Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu de la brațul lui Felix Baumgartner! Fotografie surprinzătoare cu cei doi

Mihaela Rădulescu a postat o fotografie și un mesaj de Anul Nou alături de Felix Baumgartner.
02.01.2024 | 13:07
Ce mesaj a transmis Mihaela Radulescu de la bratul lui Felix Baumgartner Fotografie surprinzatoare cu cei doi
Mihaela Rădulescu, mesaj de Anul nou / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu își trăiește, cât poate de discret, povestea de dragoste alături de Felix Baumgartner. De Anul Nou a decis însă să posteze o poză cu ei doi, împreună,  cu mesajul aferent.

Ce mesaj are Mihaela Rădulescu de Anul Nou

Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu iubitul ei, Felix Baumgartner. Cei doi par să își fi petrecut intrarea în Noul An în ținute care sunt departe de ”strălucitrea” cu care și-a obișnuit diva fanii. Mai exact, amândoi erau îmbrăcați cât se poate de simplu.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a renunțat la eleganța ținutei, așa cum era de obicei văzută, pentru una simplă. A apărut într-o bluză gri, cu un pulover de culoare crem, machiată extrem de discret. El, cu un sacou gri, sub care purta o maletă de culoare verde, zâmbitor, lângă ea, semn că relația lor funcționează perfect.

Mesajul Mihaelei Rădulescu este unul simplu, în ton cu valorile pentru care militează de ceva vreme. Și, la fel ca în ultimele luni, îndeamnă la pace, la respect reciproc și dorința de a fi mai buni. Trebuie precizat că, de la declanțarea crizei din Fâșia Gaza, Mihaela a făcut nenumărate apeluri la pace și eliberarea ostaticilor evrei di captivitatea teroriștilor Hamas.

ADVERTISEMENT

”Un An Nou cu adevărat mai fericit pentru toți! Rămâneți sănătoși, alegeți întotdeauna dragostea și bunătatea, dar luptați pentru visele voastre și pentru ceea ce este al vostru”, a notat Mihaela Rădulescu, alături de fotografia cu Felix Baumgartner, de pe contul ei de socializare.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner / Foto: Instagram

Cei doi par, conform celor dezvăluite de vedetă, să își fi petrecut Revelionul undeva în Alpi. De altfel, de acolo ea a transmis o serie de mesaje în care explica cât îi este de greu să se bucure de vacanță când se gândește la suferința ostaticilor Hamas din Fâșia Gaza.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner

De-a lungul timpului, relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a fost ”întoarsă” pe toate părțile. Și, deși despărțirea lor a fost anunțată în câteva rânduri, poveste alor de dragoste a depășit deja proba timpului. Ba chiar, explica ea pentru Vorbește Lumea, la Pro Tv, lucrurile sunt cât se poate de așezate între ei.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare.

ADVERTISEMENT

Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

În altă ordine de idei, Mihaela Rădulescu pare să îi ducă dorul fiului ei, Ayan. Tânărul a luat decizia să se mute în Statele Unite ale Americii, pentru a urma cursurile unei facultăți. Și, recunoștea ea, nu prea a fost de acord ca el să plece peste Ocean, dar, într-un final, s-a supus dorinței lui.

ADVERTISEMENT