Life

Mihaela Rădulescu, cu inima frântă: „Să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde?”

Mihaela Rădulescu suferă de dorul unicului său copil. Ayan și-a făcut propria viață departe de părinți, una dintre cele mai mari temeri ale vedetei.
10.10.2023 | 14:32
Mihaela Radulescu cu inima franta Sami plece copilul de acasa cine stie unde
Dorul de fiul său o macină pe Mihaela Rădulescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că temerea sa a devenit realitate. A exclus toată viața posibilitatea de a sta departe de fiul său, dar Ayan și-a luat devreme viața în propriile mâini și s-a mutat în America, iar vedeta suferă acum în lipsa lui.

Mihaela Rădulescu suferă în lipsa unicului copil

Pentru Ayan, unicul său fiu, Mihaela Rădulescu a făcut sacrificii mari. S-a mutat la Monaco atunci când era numai un copil, pentru a-l proteja și pentru a se asigura că o să aibă un viitor mai bun.

ADVERTISEMENT

S-a retras din lumina reflectoarelor și a făcut totul pentru a-i fi mai bine fiului său. Și a reușit, căci la doar 19 ani, Ayan bifează reușită după reușită în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a mutat singur.

Totuși, vedeta, ajunsă acum la 54 de ani, nu se poate bucura pe deplin de succesul lui. Mihaela Rădulescu nu și-a dorit niciodată ca băiatul să plece atât de departe de ea, iar acum dorul îi sfâșie inima.

ADVERTISEMENT

„El e într-un moment de reuşită. El e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr. Pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America. Și sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea… Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă.

Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta… ”, a spus Mihaela Rădulescu în podcast-ul Amaliei Enache, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Când te duci acasă şi casa e goală”

Ayan nu a ținut neapărat cont de dorințele părinților. A renunțat la tot și acum  locuiește în New Jersey. Pe de o parte, Mihaela Rădulescu pune pe un piedestal sistemul de învățământ din America.

Dar, pe de altă parte, recunoaște că nu-i este deloc ușor să ajungă într-o casă în care nu mai este fiul său. Își alină durerea cu lucrurile lui, pe care băiatul le-a lăsat acasă și pe care vedeta le consideră acum adevărate comori.

ADVERTISEMENT

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o.

Avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind. La mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”, a completat Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT