Life

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale de ziua ei: „Să mă ierți”

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale. Ce i-a spus artistul prezentatoarei de la Chefi la cuțite chiar de ziua ei.
13.09.2023 | 16:57
Ce mesaj ia transmis Razvan Fodor sotiei sale de ziua ei Sa ma ierti
Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției. Este ziua de naștere a soției sale. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale de ziua ei. Irina Fodor împlinește 35 de ani, iar soțul ei a avut câteva cuvinte să-i spună.

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției. Este ziua de naștere a soției sale

Răzvan Fodor a avut un mesaj de ziua Irinei Fodor, unul inedit, așa cum îi stă în caracter. Acesta a transmis că este un adevărat norocos pentru că o are alături pe soția lui.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a împlinit 35 de ani și soțul ei a numit-o unul dintre noroacele din viața sa. Acesta chiar i-a spus că o să profite de norocul pe care i-l dă soția lui mult timp, chiar și 100 de ani!

„Sunt norocos în multe aspecte ale vieții mele, dar unul dintre noroacele mele împlinește astăzi 35 de ani! La mulți ani, Țuca mea, să mă ierți, dar o să trag pe norocul ăsta cât pot, așa că ai face bine să trăiești până la 100 de ani!

ADVERTISEMENT

PS: Deși ai auzit piesa asta în playlistul meu, sunt sigur că nu ai fost atentă la text…băiatul ăsta știa cu mulți ani în urmă planul nostru”, a spus Răzvan Fodor pe rețelele de socializare.

Secretul relației dintre Răzvan și Irina Fodor

Răzvan și Irina Fodor sunt împreună de mai bine de 15 ani și au o fetiță. Artistul vorbea despre secretele căsniciei lor îndelungi.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele este ca partenerii să râdă mereu. Și dacă unul este supărat, celălalt trebuie să facă tot ce îi stă în putință să-i schimbe starea celuilalt. Un alt secret al căsniciei lor este că mereu își fac timp să meargă în vacanțe împreună.

„Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare.

ADVERTISEMENT

Doi. Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea”, a spus Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT
Tags: