Life

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 13 ani de căsătorie. Mesajul pe care prezentatoarea Chefi la cuțite i l-a transmis soțului său

Irina Fodor i-a făcut o declarație de dragoste publică soțului său, în ziua în care au aniversat 13 ani de la căsătorie.
05.09.2023 | 14:18
Irina si Razvan Fodor au implinit 13 ani de casatorie Mesajul pe care prezentatoarea Chefi la cutite i la transmis sotului sau
Irina și Răzvan Fodor au aniversat 13 ani de căsătorie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Îi leagă o dragostea mare și au împreună o fiică, iar în ziua în care au aniversat 13 ani de căsnicie, prezentatoarea Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj emoționat soțului său.

Irina Fodor, mesaj emoționant pentru soțul ei cu ocazia aniversării a 13 ani de căsnicie

Irina și Răzan Fodor sunt un cuplu pe care mulți români îi adoră. Jucăuși și carismatici, și-au câștigat cu ușurință simpatia publicului. Deși între ei există o diferență de vârstă de aproape 14 ani, tot de atâția se și iubesc.

ADVERTISEMENT

Rodul iubirii lor este Diana, fata lor de care sunt foarte mândri și pe care o educă în așa fel încât să devină un adult responsabil. Pe 4 septembrie 2023, Irina și Răzvan Fodor au aniversat 13 ani de căsătorie.

Astfel, prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu putea lăsa momentul să treacă neobservat. I-a făcut o declarație de dragoste publică soțului său și a distribuit în mediul online două fotografii în care apar împreună, iar dragostea li se citește în ochi.

ADVERTISEMENT

„Treisprezecele meu norocos! Astăzi am făcut 13 ani de la căsătorie. La mulți ani nouă, Fodorică! Până la adânci bătrâneți”, a transmis Irina Fodor pe Facebook, iar în secțiunea de comentarii, cei care îi îndrăgesc s-au grăbit să le ureze „La mulți ani!”.

I-a fost simțită lipsa cât a fost plecată în America Express

De altfel, Irina Fodor are toate motivele să-și laude soțul, căci acesta este un partener de nădejde și un tată devotat. În timpul în care a fost departe de casă, la filmările pentru America Express, Răzvan Fodor a fost responsabil de locuință, dar și de copil. 

ADVERTISEMENT

Iar el nu a dezamăgit-o nici măcar o secundă, având grijă ca totul să fie organizat ca la carte. „Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă  copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare.

Adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani. Dar, na, trebuie să o supraveghez… Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez. Și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție.

ADVERTISEMENT

Gătesc! Avem tot timpul mâncare. De fapt, eu cu asta îmi bat capul, să fie în fiecare zi mâncare proaspătă. Cam în fiecare zi gătesc ceva sau ceva care să se mai poată mânca maxim a doua zi. Fii-mea nu e pretențioasă deloc”, declara Răzvan Fodor pentru click.ro.

ADVERTISEMENT