News

Ce mesaj sfâșietor a transmis Matei, geamănul supravieţuitor de la Ferma Dacilor: “Tata, ai fost eroul meu. Luca, o parte din mine a murit odată cu tine. Drum lin către ceruri, îngerii mei”

Tragedia de la Ferma Dacilor a lăsat un gol imens în sufletul unei familii. Ce mesaj emoționant a postat unul dintre copiii supraviețuitori
27.12.2023 | 21:54
Ce mesaj sfasietor a transmis Matei geamanul supravietuitor de la Ferma Dacilor Tata ai fost eroul meu Luca o parte din mine a murit odata cu tine Drum lin catre ceruri ingerii mei
Mesajul sfâșietor postat de unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor Sursa foto: Facebook/ ISU Prahova
ADVERTISEMENT

Tragedia de ieri de la Ferma Dacilor a lăsat un gol imens în sufletul familiilor victimelor. Opt persoane au murit mistuite de flăcări, printre care și un copil. Una dintre familiile cuprinse de flăcări a reușit să se salveze, iar mama și fiul supraviețuitori au făcut declarații sfâșietoare.

Incediul de la Ferma Dacilor a fost o adevărată tragedie pentru familia Ene

Ieri, Ferma Dacilor a fost un adevărat Iad pentru persoanele cazate acolo. Cu gândul de a petrece sărbătorile de iarnă în liniște, la pensiune, pentru opt persoane, aceea a fost ultima zi din viața lor.

ADVERTISEMENT

Printre victimele incendiului se numără și familia Ene. Din fericire, mama și unul dintre băieți, Matei au supraviețuit. Fără doar și poate, acesta este un episod care îi va urmări toată viața.

Familia Ene s-a cazat în formula completă la Ferma Dacilor. Tatăl, mama și cei doi băieți au vrut să petreacă Crăciunul împreună. Din păcate, pentru Petru, tatăl celor doi băieți și pentru Luca, geamănul lui Matei, a fost o zi nefastă.

ADVERTISEMENT

Petru a încercat să își salveze familia din flăcările mistuitoare. A fost un erou pentru copiii și pentru soția sa, dar, din păcate, nu a reușit să ducă misiunea la capăt, în totalitate.

Mesajul postat de unul dintre băieții supraviețuitori a emoționat o țară întreagă

Atât el, cât și Luca, unul dintre gemeni au pierit în incendiu. Pentru ei nu s-a mai putut face nimic, iar finalul a fost unul tragic. Acum, cei doi supraviețuitori din familie le plâng lipsa.

ADVERTISEMENT

Imediat după tragedie, Matei a ajuns la spital pe mâinile medicilor pentru a primi îngrijiri. De pe patul spitalului, deși i-a fost extrem de greu, acesta a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Matei i-a mulțumit tatălui său care este în ceruri, dar care a fost ca un adevărat erou pentru el. În încercarea de a-l salva pe fiului lui, bărbatul a avut un final tragic.

ADVERTISEMENT

Matei a scris câteva rânduri și pentru fratele lui geamăn, fără de care viața nu mai are același sens. Matei a recunoscut că o parte din el a murit odată cu geamănul său.

În încheierea mesajului, Matei i-a asigurat pe tatăl și pe fratele lui geamăn că va avea grijă de mama lui și că va deveni stâlpul familiei. A promis că va fi un exemplu pe mai departe și că nu îi va dezamăgi pe niciunul dintre ei.

ADVERTISEMENT
Tags: