News

Unul dintre tinerii morți la Ferma Dacilor este fiul șefului Direcției de Informații a Armatei. Vlad avea doar 21 de ani

Noi informații cu privire la victimele care au sfârșit la Ferma Dacilor. Unul dintre tinerii morți este fiul unui șef din Armată.
27.12.2023 | 16:34
Unul dintre tinerii morti la Ferma Dacilor este fiul sefului Directiei de Informatii a Armatei Vlad avea doar 21 de ani
Incendiul de la Ferma Dacilor. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Unul dintre tinerii morți la Ferma Dacilor este fiul șefului Direcției de Informații a Armatei. Apar noi informații cu privire la identitatea victimelor care au sfârșit în tragedia petrecută de Crăciun la pensiunea din județul Prahova.

Unul dintre tinerii morți la Ferma Dacilor este fiul șefului Direcției de Informații a Armatei

Printre cei care au decedat se numără băiatul generalului Petru Băiceanu, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, potrivit Antena 3 CNN. Vlad Băiceanu avea doar 21 de ani și era student. A fost tot timpul un copil silitor, fiind olimpic național.

ADVERTISEMENT

Mama sa este Elena Băiceanu, directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, conform sursei citate. Amintim că cei mai mulți dintre morți sunt tineri, dar și copii.

Printre decedați se numără și fiul patronului care deține Ferma Dacilor, Cornel Dinicu. De asemenea, au murit doi dintre copiii finului lui Dinicu, Lucian Ene, zis Pif. De altfel, acesta și-a pierdut viața în timp ce încerca să își salveze copiii.

ADVERTISEMENT

Șapte persoane au murit, cei mai mulți fiind tineri și copii

Ferma Dacilor găzduia 26 de persoane, în momentul izbucnirii incendiului devastator. 18 dintre acestea au reușit să iasă din pensiune, în timp ce alți opt oameni, care se aflau la mansardă, au rămas captivi în interior. Până acum, au fost găsite șapte dintre cele opt victime.

„Când au ajuns pompierii, arderea era generalizată. Nu au putut să facă nimic pentru evacuarea eventualelor victime. Sunt foarte multe elemente de construcție căzute, a căzut inclusiv tavanul, cu etajul superior.

ADVERTISEMENT

Ei iau toate acele bucăți mari de tablă pe care trebuie să o desprindă, să o înlăture. După care se ia fiecare milimetru la rând, în cenușă, în elemente de construcție, și să verifice trupul carbonizat este greu de găsit”, a transmis Andreia Uraschi, purtător de cuvânt ISU Prahova, în urma tragediei.

Vor fi efectuate teste ADN pentru identificarea victimelor. Amintim că în urma tragediei a ieșit la iveală faptul că pensiunea Ferma Dacilor nu obținuse autorizație de construire, ci doar certificat de edificare.

ADVERTISEMENT

Totodată, s-a descoperit că nu avea nici autorizație la incendiu. Deocamdată nu se știe cauza izbucnirii focului, urmând ca autoritățile să desfășoare cercetări pentru a face lumină în acest caz.

 

ADVERTISEMENT
Tags: