Life

Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu viața. Declarația neașteptată a actorului

Ce ocupație ar fi făcut Vlad Gherman dacă nu apărea în Pariu cu viața. Ce a mărturisit cântărețul și fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.
28.02.2023 | 07:45
Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman daca nu juca in Pariu cu viata Declaratia neasteptata a actorului
Ce ocupație ar fi făcut Vlad Gherman dacă nu apărea în Pariu cu viața. Ce a mărturisit cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce meserie ar fi avut vedeta care îl interpretează pe Andi Vlad în cel mai nou serial de la Antena 1 dacă nu juca în Pariu cu viața. Declarația neașteptată a actorului care are o carieră de succes în telenovelele românești.

Ce ocupație ar fi făcut Vlad Gherman dacă nu apărea în Pariu cu viața. Ce a mărturisit cântărețul

Vlad Gherman consideră că destinul său era cu totul altul dacă nu ajungea la castingul pentru prima producție în care a jucat, Pariu cu viața, și unde a cunoscut-o pe fosta parteneră de viață, Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil prezentatorul de la Happy Channel ar fi urmat cursurile facultății de Medicină, ocupație pe care ar fi abandonat-o la un moment dat pentru că ar fi realizat că nu este ceea ce își dorește cu adevărat.

„M-am gândit de multe ori ce s-ar fi întâmplat dacă nu veneam la castingul pentru Pariu cu viața și nu eram ales. De multe ori, m-am gândit la chestia asta. Nimic nu e întâmplător. Clar, viața mea ar fi arătat altfel.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu mi se dădea de jucat cu Criss, în serial… Mă pregăteam să dau la Medicină. Probabil, aș fi fost medic, aș fi terminat facultatea. Probabil, mi-aș fi dat seama că nu e de mine, dar aș fi continuat să termin facultatea”, a declarat Vlad Gherman pentru click.ro.

Vlad Gherman, despre prima relație amoroasă

Vlad Gherman consideră că nimic nu este întâmplător în viață și că Dumnezeu a aranjat lucrurile dinainte. Actorul din serialul Lia, soția soțului meu crede că inclusiv relația cu Cristina Ciobănașu a fost predestinată.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta de la Antena 1 recunoaște că a avut prima relație amoroasă cu fosta parteneră de viață cu care s-a iubit timp de 9 ani. Datorită blondinei a învățat să iubească și cum să clădească o legătură de dragoste.

Mai mult decât atât, artistul susține că relațiile de cuplu pe care le-a avut în seriale l-au ajutat enorm să evolueze, subliniind că separarea de fosta iubită nu a fost deloc întâmplătoare, chiar dacă pentru fanii săi finalul pare unul nefericit.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu e întâmplător, inclusiv finalul ăla, care pentru alții a părut nefericit. Și sunt convins că am dezamăgit mulți fani care își doreau să ne căsătorim și să avem copii.

În viață, se întâmplă lucruri pe care nu le prevezi și chiar dacă pare că ești dărâmat și intri în depresie, eu am o vorbă: că un șut în fund este un pas înainte. Și așa a fost și în cazul meu”, a mai spus Vlad Gherman, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT