Life

Ce meserie are mama lui Meghan Markle, de fapt. Motivul pentru care Doria Regland nu s-a recăsătorit niciodată după divorț

Înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry, Meghan Markle era actriță. Ce meserie are însă mama acesteia, Doria Ragland? Femeia nu s-a mai recăsătorit după divorț.
28.08.2023 | 13:13
Ce meserie are mama lui Meghan Markle de fapt Motivul pentru care Doria Regland nu sa recasatorit niciodata dupa divort
Ce meserie are mama lui Meghan Markle, de fapt. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a devenit cunoscută publicului larg odată cu serialul Suite. Mai apoi, ea a devenit iubita Prințului Harry. Nu a durat mult iar cuplul s-a și căsătorit, iar pe lume au venit și cei doi copii, Lilibet și Archie.

Cine este mama lui Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat însă la titlurile lor regale și s-au retras departe de Marea Britanie. Numeroase zvonuri legate de relația celor doi au tot apărut între timp. Chiar și așa, nimic nu s-a concretizat.

ADVERTISEMENT

Dacă familia prințului Harry este cunoscută bine deja, câte persoane știu câte ceva despre părinții lui Meghan Markle? Se știe că actrița a avut la un moment dat un scandal cu tatăl său. Mama sa însă, a fost mereu mai retrasă.

Cine este mama lui Meghan Markle și cu ce se ocupă? Doria Ragland are 66 de ani și s-a născut în Cleveland, Ohio. Bunica ducesei de Sussex era Janette, asistentă, iar bunicul său vindea antichități în târguri.

ADVERTISEMENT

Mama lui Meghan Markle mai are trei frați vitregi și a absolvit liceul Fairfax. Mai apoi, aceasta a ajuns să lucreze make-up artist pe platourile de filmare ale serialului TV General Hospital.

Tot acolo, ea l-a cunoscut și pe Thomas Markle. El lucra ca tehnician de lumini, iar o frumoasă poveste de dragoste a început. Cuplul s-a căsătorit în 1979, în California, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și ducesa de Sussex.

ADVERTISEMENT

Ce meserie are Doria Regland

Căsnicia nu a durat însă prea mult. În 1988, când actrița avea doar 7 ani, părinții s-au despărțit. Iar Meghan Markle a rămas cu mama sa. De atunci, femeia nu s-a mai recăsătorit niciodată și a decis să se concentreze pe carieră.

Nu a mai lucrat nici ca make-up artist, iar lucrurile aveau să se schimbe total. În 2015, mama lui Meghan Markle lucra Clinica de Servicii de Sănătate Mentală Didi Hirsch. În 2018 însă, a decis să se reprofileze.

ADVERTISEMENT

Doria a renunțat la job-ul de la clinică a ales ”liniștea”. A devenit instructor de yoga și este mai fericită ca oricând. Chiar actrița povestea la un moment dat că mama sa este implicată și în servicii sociale. Drept urmare, deși este divorțată de ani buni, aceasta preferă să se concentreze pe partea profesională.

„Mama este instructor de yoga, dar este implicată și în servicii sociale, de asemenea. Lucrează în special cu membri din comunitatea geriatrică”, spunea Meghan, pentru Glamour, în 2017.

ADVERTISEMENT