Life

Ce meserie are noul iubit al Deei Maxer. Lucrează într-un domeniu în care se câștigă ușor bani mulți

Ce meserie are Robert, noul iubit al Deei Maxer. Acesta lucrează într-un domeniu din care se pot câștiga bani mulți destul de ușor.
09.05.2023 | 07:57
Ce meserie are noul iubit al Deei Maxer Lucreaza intrun domeniu in care se castiga usor bani multi
Ce meserie are noul iubit al Deei Maxer. Syrsa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul iubit al Deei Maxer a fost prezentat de vedetă pe rețelele sociale, dar ce meserie are Robert? Bărbatul lucrează într-un domeniu din care se câștigă sume mari de bani.

Ce meserie are noul iubit al Deei Maxer. Bărbatul o duce bine în plan financiar

Dinu și Deeea Maxer au anunțat, la finalul lunii martie, că divorțează, după mai bine de 14 ani de căsnicie și aproape 18 de relație. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor și chiar locuiesc în același imobil.

ADVERTISEMENT

Deși fanii sperau ca cei doi să se împace, se pare că deja și-au găsit pe altcineva. Deea Maxer s-a afișat recent alături de noul ei iubit, Robert, care este mai tânăr decât ea.

Mai mult, vedeta chiar l-a prezentat familiei și prietenilor pe noul partener, deși nu sunt de foarte mult timp împreună. Fiica Deei l-ar i cunoscut pe actualul iubit al mamei ei. Potrivit apropiaților vedetei, cei doi se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Partenerul vedetei lucrează într-un domeniu din care câștigă mulți bani, fiind specialist în vânzări și achiziții auto. În același timp, acesta are și o pasiune pentru motociclete.

Acum câteva zile, Deea Maxer a făcut câteva cumpărături pentru casă și le-e arătat internauților cum i-a pregătit partenerului o cină gustoasă. La final, dansatoarea i-a pregătit și desert.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra, declarații despre noua relație a Deei Maxer

Carmen Harra a vorbit despre relația pe care fosta soție a lui Dinu Maxer o are cu iubitul ei. Clarvăzătoarea a spus despre Robert că are o situație financiară foarte bună și că nu este român.

“I-am văzut de curând în America și când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez.

Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum”, a declarat Carmen Harra pentru Wowbiz.

Ulterior, Deea Maxer a infirmat cele spuse de Carmen Harra, adică faptul că ar forma un cuplu cu noul iubit de un an și jumătate. “Va veni o vreme când pacea și liniștea ta interioară va fi mult mai importantă decât să demonstrezi unora că nu ai dreptate”, este mesajul postat de vedetă, în care a etichetat-o și pe clarvăzătoare.

ADVERTISEMENT
Tags: