Life

Ce meserie are Zanni de la Survivor România: ” Le-am făcut pe toate”

Zanni de la Survivor România 2021 are o meserie la care puțin s-ar aștepta, având în vedere felul extrem de dur prin care relaționează cu colegii săi din emisiune.
29.05.2021 | 14:07
Ce meserie are Zanni de la Survivor Romania  Leam facut pe toate
Zanni de la Survivor a invatat o meserie rentabila Sursa foto: Captura Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 este, cu siguranță, unul dintre cazurile fericite când vine vorba de copiii care au crescut în orfelinate, el având o meserie pe cât se poate de serioasă și rentabilă.

Ce meserie are Zanni de la Survivor România 2021

Zanni de la Survivor România 2021 a crescut într-un orfelinat, el fiind părăsit de părinți încă de cât era mic copil, dar acest lucru nu l-a descurajat, ci l-a ambiționat să își dovedească că poate reuși în viață, așa că a făcut tot ce i-a stat în putință să învețe cât mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

„Am copilărit până la şase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta şi pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni, citat de Wowbiz.

Zanni de la Survivor avea succes ca frizer

De altfel, susține sursa citată, Zanni nu se poate plânge că, de-a lungul timpului, nu a avut succes în mai tot ce a făcut, el devenind unul dintre cei mai apreciați frizeri ai salonului în care se angajase, iar banii au început să intre în buzunarele Faimosului de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT
Zanni
Zanni de la SUrvivor Romania 2021 este frizer de meserie Sursa foto: Wowbiz

Dar Zanni nu s-a mulțumit să fie un frizer de senzație, ci, în paralel, a învățat să facă tatuaje și, evident, să pună în valoare tot ce a învățat chiar pe corpul lui, Faimosul de la Survivor România 2021 având peste 100 de desene permanente pe piele.

Ba chiar succesul pe care l-a cunoscut și în lumea celor care tatuează l-a făcut pe Zanni să reprezinte salonul – între timp închis – la care lucra la o convenție internațională a artiștilor tatuatori.

ADVERTISEMENT

Zanni, de la Chefi la Cuțite, la Survivor România 2021

Zanni este un obișnuit al show-urilor TV deja, el participând, cu succes, la două dintre cele mai iubite emisiuni de pe micul ecran.

Astfel, într-unul dintre sezoanele trecute de la Chefi la Cuțite, Zanni a reușit să îi impresioneze suficient pe cei trei chef-i pentru a ajunge chiar în finala show-ului culinar, dovedind reale abilități în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Apoi, Zanni s-a înscris la Survivor România 2021, a ajuns în echipa Faimoșilor și pare să fie unul dintre marii favoriți pentru a câștiga trofeul și premiul de 50.000 de euro pus în joc.

Zanni este protejatul lui Alex Velea

Edmond Hubert Zanidache, pe scurt Zanni, Faimosul de la Survivor România 2021 a ajuns să fie unul dintre protejații lui Alex Velea, el făcând parte din trupa acestuia.

Zanni a ajuns în anturajul lui Alex Velea după ce a încercat nenumărate meserii, Faimosul luându-și la un moment dat inima în dinți și i-a scris artistului, acesta din urmă dându-i o șansă să îi dovedească – lucru care s-a și întâmplat – că are talent și la muzică.

ADVERTISEMENT