Life

Ce note a luat, de fapt, George Simion la Bacalaureat. A recunoscut totul

George Simion a închis gura celor care îl acuză că nu are studii. Ce note a obținut liderul AUR la examenul de Bacalaureat.
07.04.2024 | 14:16
Ce note a luat de fapt George Simion la Bacalaureat A recunoscut totul
Ce note a obținut liderul AUR, George Simion la examenul de Bacalaureat. Sursa foto: Inquam Photos/ Bogdan Dănescu, Mălina Norocea
ADVERTISEMENT

Se spune că examenul de Bacalaureat este cel mai important test din viața unui adolescent. Bacalaureat sau ”examenul maturității” este cel care, în cele mai multe cazuri, decide soarta absolvenților de liceu. Majoritatea elevilor se laudă cu notele obținute la aceste probe, iar printre ei se numără și liderul AUR, George Simion.

Liderul AUR a susținut ”examenul maturității” în anul 2005

În ultimii ani, George Simion a intrat în atenția publicului mai mult ca niciodată. Fiind implicat în politică, aceasta a ajuns să fie urmărit cu interes de mii de români. Liderul Partidului AUR este unul dintre cei mai vocali politicieni și nu este de mirare că agită apele de multe ori.

ADVERTISEMENT

Este foarte bine cunoscut faptul că, atunci când un politician ajunge în atenția publică, lumea prezintă interes față de mai multe aspecte din viața lui. Un politician trebuie să fie recomandat de studii, dar și de vocația pe care o are pentru reprezenta masele de oameni.

Trecutul politicienilor iese mereu la suprafață, mai ales când vine vorbe de studii. În ultimii ani, s-a descoperit că multe dintre tezele de doctorat au fost plagiate sau că unii dintre ei au promovat Bacalaureatul cu note rușinoase.

ADVERTISEMENT

Nu este și cazul lui George Simion care a decis să ușureze munca tuturor. Liderul AUR a vorbit deschis despre ”examenul maturității” sale, dar și despre notele pe care a reușit să le obțină.

Ce note a obținut George Simion la Bacalaureat

În urmă cu aproape doi ani, liderul AUR s-a autoinvitat la deschiderea anului școlar de la un renumit liceu din Capitală. Discursul său a stârnit o mulțime de reacții în mediul online și, tot acolo, liderul AUR a ”încasat” multe jigniri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, despre George Simion s-a spus de multe ori că nu ar avea diplomă de Bacalaureat. Deranjat de faptul că mulți au o părere eronată despre el, politicianul a răbufnit.

Într-o postare mai veche, George Simion s-a lăudat cu notele pe care le-a obținut la examenul de Bacalaureat. Politicianul a susținut examenul în anul 2005, iar probele sale au fost șase la număr. Liderul AUR a susținut probă orală la limba franceză unde a obținut nota 10, dar și la limba română unde nota a fost tot maximă, adică 10.

ADVERTISEMENT

Nici la probele scrise George Simion nu a obținut note mici. La limba și literatura română, politicianul a luat nota 9, iar la istorie a obținut nota 9.55. La proba scrisă de la limba engleză, Simion a primit nota 9.60, iar la proba practică de la educație fizică a primit nota 10.

Cu imaginea respectivă, George Simion a închis gura tuturor cârcotașilor. Politicianul a demonstrat că are studii, atât liceale, cât și universitare și postuniversitare.

ADVERTISEMENT