Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce nu i-a plăcut lui Robert Niță la Rapid – U Cluj 2-3. „Faci show la 2-0, dar în minutul 85”

Rapid a scăpat victoria din mână în duelul cu Universitatea Cluj. Formația lui Bergodi a condus cu 2-0, însă a tratat superficial partida și a ratat șansa de a urca pe locul 2.
28.11.2023 | 18:34
Ce nu ia placut lui Robert Nita la Rapid  U Cluj 23 Faci show la 20 dar in minutul 85
CAUZELE RUSINII De ce A PIERDUT Rapid cu U Cluj, 2-3, de la 2-0!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut primul meci din luna august chiar pe Giulești, în fața propriilor spectatori. Echipa pregătită de Bergodi a ratat astfel șansa de a profita de pasul greșit al CFR-ului și de a urca pe locul secund al clasamentului. Giuleștenii se află pe locul 3 în acest moment, la 7 puncte de liderul FCSB.

Rapid a fost învinsă de U Cluj, scor 2-3

“E deranjant să conduci cu 2-0 pe Giulești și să pierzi. Dar este o înfrângere venită la timpul ei după 5 meciuri câștigate acasă, când încă punctele se vor înjumătăți. Un meci din care ai foarte multe de învățat pentru că era mitul acesta, susținut de rezultatele echipei, că în Giulești este foarte greu ca echipa să piardă.

ADVERTISEMENT

E bine că vine în momentul de față, ai foarte multe de învățat din acest meci. Inclusiv dacă vreți la nivelul concentrării și a tratării adversarului. Nu mi-a plăcut relaxarea după golul de 2-0″, a declarat Robert Niță.

“Scuză-mă, dacă tu povesteai că după golul de 2-0 galeria îi chema să îi salute. ‘Ale Papeau, ale Papeau, hai băițeii, Ioniță, mai dă-le printre picioare'”, a completat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

Clujenii au revenit în joc de la 2-0

Rapid a deschis prima scorul în duelul cu Universitatea Cluj. Papeau a spart gheața încă din minutul 14, iar Ioniță a dublat avantajul echipei 10 minute mai târziu. Imediat după gol, s-a instaurat relaxarea în tabăra giuleștenilor care au scăpat partida din mână.

“Nu mi-a plăcut felul în care au tratat anumiți jucători jocul după 2-0. Nu e întâmplător, am văzut ieri, din păcate, anumiți jucători care au ales niște soluții doar pentru a încânta publicul, pentru a face spectacol.

ADVERTISEMENT

Hai să facem spectacol în minutul 85. Hai să facem spectacol la 2-0. Ok, trebuie să îi răsplătești și pe oameni, a fost un frig incredibil. Vin luni seară, meciul târziu, ajungi înghețat acasă după miezul nopții.

Dar cred că nu mai merge la Rapid cu hai să fie o bară frumoasă decât un gol urât. Cred că să o bagi în poartă indiferent cum, să o scape portarul, să îl lovească pe unul în ceafă și să se ducă în poartă.

ADVERTISEMENT

Decât să dribleze 2-3 inși și să se ducă mingea în bară sau peste gard. Cred că la investițiile care se fac, la lotul de jucători, banca tehnică, mai ales că este și anul centenarului, oamenii au nevoie de rezultate. În Giulești, spectacol va fi și dacă câștigi chinuit cu 1-0. Pentru că publicul te susține te face să ataci”, a declarat Robert Niță.

“La 2-0 nu cred că se aștepta nimeni să întoarcă partida. Era cotă 100 să întoarcă meciul de la 2-0. La Rapid te aștepți să vezi o anumită calitate”, a declarat Florin Gardoș, completat de Adrian Ilie: “Te împinge publicul, dar defensiv nu fugea nimeni”.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid a pierdut duelul cu U Cluj

ADVERTISEMENT