Life

Ce nu o să se vadă la America Express 2023. Detalii din culise: ”Mai au un pic și mor”

America Express 2023 începe în curând. Asta nu înseamnă însă că vom vedea la Antena 1 chiar tot ceea ce s-a întâmplat în competiție.
16.10.2023 | 13:20
Ce nu o sa se vada la America Express 2023 Detalii din culise Mai au un pic si mor
Ce nu o să se vadă la America Express 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express este unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din România. Este totuși și unul dintre cele mai dure, cot la cot cu Survivor România. Concurenții ajung să fie puși în dificultate, iar provocările sunt destul de mari.

Ce nu o să se vadă la America Express 2023

America Express revine la Antena 1 în doar câteva zile. Noul sezon începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00. Iar fanii se pot bucura de un adevărat maraton, pe o durată de cinci zile. 

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de Antena 1, în primele trei săptămâni, show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00. Totodată, show-ul se va putea vedea și de luni până miercuri, de la ora 20.30.

După premieră, America Express va fi difuzat la fel ca și până acum. Mai exact, este vorba despre ziua de duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Concurenții au filmat săptămâni întregi, însă recunosc că ce vedem la televizor este doar o parte.

ADVERTISEMENT

Ada Galeș spre exemplu spune că a trăit experiența vieții ei. Aceasta a plecat alături de mama sa și nu va uita prea curând ce a simțit. Ea recunoaște că ce a văzut a fost de-a dreptul revoltător. Erau oameni care mai aveau puțin și ”mureau”, spune aceasta.

Ada Galeș, dezvăluiri neașteptate

Pe de altă parte, acest lucru nu va fi difuzat niciodată la televizor. În rest, pe lângă aceste detalii, experiența a fost una cât se poate de frumoasă, a mai povestit aceasta, care a simțit adrenalina la maxim.

ADVERTISEMENT

„De ce nu se vede așa la televizor? De ce nu se vede că oamenii mai au un pic și mor aici? E foarte greu, de ce nu se vede asta? Dar ne place, ne place mult, e foarte frumos! (…) Să cunoști oameni, să poți să stai la ei acasă, asta este ceva ce nu ai șansa să faci vreodată în viață, decât aici.

Adrenalina, misiunile, care sunt super grele, până și astea sunt ceva foarte frumos”, mărturisește Ada Galeș, despre experiența America Express, trăită alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că și pentru Irina Fodor, sezonul 6 America Express a fost unul cu adevărat dificil. Vedeta a povestit că au fost momente dificile pe care nu le va uita prea curând. Au existat alerte de cutremur, de erupții vulcanice și nu numai. 

ADVERTISEMENT