Life

Experiențe de groază trăite de Irina Fodor la America Express 2023. Ce a pățit vedeta: ”Nu aveam voie nici să mergem la toaletă”

America Express 2023 s-a demonstrat a fi o experiență de groază pentru Irina Fodor. Vedeta povestește că nimic nu a fost ușor.
28.09.2023 | 15:25
Experiente de groaza traite de Irina Fodor la America Express 2023 Ce a patit vedeta Nu aveam voie nici sa mergem la toaleta
Experiențe de groază trăite de Irina Fodor la America Express 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express 2023 a fost o experiență cu adevărat dificilă pentru Irina Fodor. Filmările s-au încheiat de ceva timp, dar vedeta nu poate să uite tot ceea e a trăit săptămâni întregi.

Experiențe de groază trăite de Irina Fodor la America Express 2023

America Express 2023 este așteptat cu sufletul la gură de telespectatori. Filmările s-au încheiat în vara acestui an, iar nouă echipe au fost nevoite să se descurce cu doar un euro pe zi.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a revenit și ea acasă după filmările pentru America Express. Vedeta recunoaște însă că experiența a fost una de groază, cel puțin în anumite momente.

Mai exact, dincolo de soarele puternic, Irina Fodor a avut momente în care a fost panicata. Au existat în primul rând alerte de cutremure, dar și numeroase mesaje primite pe telefon referitoare la erupția unui vulcan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au existat și temeri legate de alunecări de teren, iar asta a fost doar o parte din ce a trăit vedeta. Soția lui Răzvan Fodor spune că erau drumuri patrulate de gherile și că nimeni nu avea voie să coboare din mașini nici dacă avea nevoie la toaletă.

„Nici nu știu în ce ordine să le iau. Să fi fost cutremurele? Sau nenumăratele mesaje primite pe telefon din partea autoritătilor locale, cu privire la erupția unui vulcan? Sau alunecările de teren?

ADVERTISEMENT

Drumurile patrulate de gherile, pe care nu aveam voie să ne dăm jos din mașini nici ca să mergem la toaletă? Mda… au fost câteva ocazii”, a mărturisit Irina Fodor, potrivit unica.ro.

”Sezonul șase, un thriller foarte bun”

Vedeta recunoaște că restul sezoanelor America Express au fost cu mult mai bune, dar și mai sigure. Fiecare experiență a fost unică în felul ei, însă de această dată, nu s-ar fi așteptat să resimtă atât de multă ”teroare”.

ADVERTISEMENT

La finalul dezvăluirilor sale, Irina Fodor a comparat sezonul șase America Express cu ”un thriller foarte bun”. A fost în alertă mai tot timpul, atât ea cât și restul concurenților ori echipa de producție.

„Farmecul acestui proiect tocmai acesta e: nici un sezon nu are cum să semene cu altul, DAR sezonul șase a ieșit în evidență prin nivelul de adrenalină mult mai ridicat, din cauza zonelor pe care le traversăm.

Fie că a fost vorba de fenomene ale naturii: cutremure, alunecări de teren, activitate vulcanică, fie că a fost vorba de oamenii care trăiau în zonele prin care treceam noi, tot timpul a existat ceva care ne-a ținut alerți. Dacă vreți, putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun.”, a adăugat Irina Fodor, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”