News

Ce nu s-a văzut în ultima imagine publică a Reginei Elisabeta. Detaliul pe care mulți l-au ignorat

Ultima imagine a Reginei Elisabeta a fost analizată de specialiști. Experții spun cu un detaliu a fost trecut cu vederea
10.09.2022 | 13:32
Ce nu sa vazut in ultima imagine publica a Reginei Elisabeta Detaliul pe care multi lau ignorat
Ce nu s-a văzut în ultima imagine publică a Reginei Elisabeta, imagine care a devenit virală. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima imagine în care a apărut Regina Elisabeta a fost îndelung analizată de specialiști. Experți în Casa Regală spun că în ciuda fericirii și liniștii pe care le afișa, aceasta a prezentat totuși câteva semne aparte, semne care n-au fost băgate inițial în seamă.

Ce detaliu nu s-a văzut în ultima poză a Reginei Elisabeta

Astfel, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britaii a murit la vârsta de 96 de ani. A domnit nu mai puțin de șapte decenii și a fost iubită de popor. Vestea a fost una neașteptată și englezii au ieșit imediat în stradă pentru a aduce un ultim omagiu

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult până când în presă a apărut și ultima imagine cu Regina Elisabeta. Potrivit informațiilor oficiale, fotografia a fost făcută atunci când aceasta a primit-o la palat pe noul premier.

În ciuda faptului că Regina slăbise, puțini au băgat în seamă un alt detaliu. Astfel, monarhul avea pe una dintre mâini mai multe pete, posibil vânătăi, semn că, cel mai probabil, aceasta fusese supusă unor tratamente.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că Regina Elisabeta s-a îmbolnăvit de curând de COVID-19, experții din Marea Britanie spun că semnele puteau fi lăsate de eventuale perfuzii pe care aceasta le-ar fi primit.

De altfel, după ce a făcut coronavirus, ieșirile publice ale suveranei s-au rărit vizibil. Elisabeta nu a luat parte nici la toate ceremoniile de la Jubileul de Platină. A invocat atunci mai multe probleme de mobilitate.

ADVERTISEMENT

De remarcat că noul rege al Marii Britanii a fost proclamat Charles. Soția lui, Camilla a devenit regină consoartă.

Mai trebuie spus că sicriul reginei Elisabeta va fi pe un catafalc de onoare. În acest fel, toți cei care au îndrăgit-o pot să îi aducă un ultim omagiu. “Domnia ei a fost de neegalat prin durata, devotamentul și dăruirea sa. Chiar dacă suntem îndurerați, aducem mulțumiri pentru această viață foarte credincioasă”, a zis Charles la proclamare.

ADVERTISEMENT