Life

Filmarea pe care Regina Elisabeta a ascuns-o familiei sale. În clip a apărut alături de James Bond

Regina Elisabeta a ținut un secret față de familia sa. Aceasta înregistrase un clip devenit viral, special pentru Olimpiada din 2012 de la Londra.
09.09.2022 | 15:08
Filmarea pe care Regina Elisabeta a ascunso familiei sale In clip a aparut alaturi de James Bond
Regina Elisabeta și Daniel Craig au apărut într-un videoclip realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2012. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a avut mereu un spirit ludic. Mama noului rege, Charles, era pusă pe șotii. A ținut ascunsă una din activitățile sale față de familie, până în ultima clipă. Este vorba despre un filmuleț pe care aceasta l-a realizat în anul 2012 împreună cu actorul Daniel Craig („James Bond”). Clipul a fost conceput cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice de la Londra.

Regina Elisabeta, filmare secretă cu Daniel Craig, alias James Bond

Clipul prin care Regina a dorit să inaugureze Jocurile Olimpice, promovând astfel evenimentul, a fost unul de-a dreptul inedit. Clipul de trei minute a stârnit amuzamentul tuturor, căci nimeni nu se aștepta s-o vadă pe monarhă alături de Craig, parașutându-se pe stadionul olimpic, fie și într-un montaj video.

ADVERTISEMENT

Proiectul a fost pus la cale de regizorul laureat al Oscarului, Danny Boyle. Regina Elisabeta a ținut totul ascuns față de ceilalți membri ai Casei Regale.

„Regina nu a spus niciodată familiei că intenționează să filmeze”, a declarat Sam Hunter, managerul de producție al videoclipului, potrivit BBC Radio 4, scrie Yahoo News.

ADVERTISEMENT

Stephen Daldry, un alt producător executiv, a mărturisit că Regina a vrut ca secretul să fie păstrat chiar și față de premierul de atunci al Marii Britanii, David Cameron.

Actorul, declarații după moartea fostei sale colege de filmare: „Lasă o moștenire incomparabilă”

Discreția a fost respectată, așadar, până în momentul difuzării clipului văzut de peste un miliard de oameni. Chiar dacă saltul propriu-zis din elicopter a fost efectuat de niște dubluri, trebuie menționat că Daniel Craig și Regina Elisabeta au devenit camarazi cu adevărat în viața reală.

ADVERTISEMENT

„Eu, la fel ca mulți alții, am fost profund întristat de vestea de astăzi (n.r.: ieri, 8 septembrie 2022). Gândurile mele se îndreaptă către Familia Regală. Ea lasă o moștenire incomparabilă”, a fost reacția actorului imediat după aflarea neplăcutei vești, pentru Yahoo Entertainment.

Regina îl plăcea destul de mult pe Craig, cei doi fiind văzuți prima oară împreună în anul 2006, când acesta a apărut în „Casino Royale”. Suverana îl respecta pentru munca sa ca James Bond, fapt pentru care l-a invitat destul de des la o serie de ocazii speciale, fiind trecut inclusiv pe lista ei anuală de onoare de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Cum a descris-o Daniel Craig pe Regină

Craig a fost numit Companion în Ordinul Sfinților Mihail și Sfântul Gheorghe pentru contribuția sa remarcabilă în industria cinematografică.

În luna februarie a acestui an, Daniel Craig a dezvăluit cum este Regina în privat, în apariția sa de la „The Late Show With Stephen Colbert”. Acesta a descris-o drept „foarte amuzantă” și spunea că îi plăcea să facă glume pe seama lui.

Când s-a apropiat de suverană să facă poze cu ea, Regina l-a ironizat. I-ar fi zis că nu era tocmai încântată deoarece el nu prea zâmbește în poze.

ADVERTISEMENT