Life

Ce nu trebuie să cauţi niciodată pe Google. Ai putea avea probleme cu legea dacă faci asta

Uneori Google poate fi cel mai bun prieten al nostru. Aici găsim cam toate informațiile de care avem nevoie, din orice domeniu, într-un timp cât se poate de scurt.
14.01.2023 | 06:04
Ce nu trebuie sa cauti niciodata pe Google Ai putea avea probleme cu legea daca faci asta
Ce nu trebuie să cauţi niciodată pe Google. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Sunt însă și lucruri pe care mai bine nu le căutăm pe Google, pentru că riscăm să ne confruntăm cu mari probleme.

Ce lucruri nu trebuie să cauți niciodată pe Google

Într-adevăr, poate fi destul de comod să tastăm pe Google toate curiozitățile pe care le avem însă s-ar putea ca răspunsurile să nu fie pe placul nostru, sau și mai rău de atât, și ne afecteze.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru este valabil în special când vine vorba de probleme de sănătate. Poate ți s-a întâmplat odată să te confrunți cu anumite pete pe piele și să cauți un răspuns pe Google.

În niciun caz nu ar trebui să cauți pe Google ”boli de piele”, pentru că faci o mare greșeală. Ajungi să citești niște informații care te vor panica în mare parte, ca să nu mai vorbim de imaginile pe care le poți vedea.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine ar fi să merg la un medic dermatolog pentru a primi un răspuns sigur și pentru a evita să primești informații eronate, de pe internet.

Dacă vrei să îți achiziționezi anumite produse pentru îngrijirea pielii, atunci nu căuta pe Google opiniile altora, pentru că vei fi tentat să iei doar ce este pozitiv și s-ar putea ca un produs care unora le-a făcut bine, pentru tine să nu fie suficient, sau în cel mai rău caz, să aibă fix un efect advers.

ADVERTISEMENT

Căutarea de pe Google care îți poate aduce mari probleme cu legea

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl cauți niciodată pe Google este legat de simptome. Poate te simți răcit, având în vedere că este în toi și sezonul gripal, poate ai o durere de cap sau una de burtă.

Dacă alegi să intri pe Google și să afli ”ce boală ai”, în funcție de simptome, s-ar putea să te simți și mai rău, așa că mai bine mergi la un medic care să îți dea un tratament corect, dar și o opinie cât se poate de clară.

ADVERTISEMENT

Ți-a venit o idee ilegală? Mai bine nu căuta pe Google nimic în acest sens. În cazul în care nu știai, există servicii specializate care contorizează astfel de căutări.

Astfel, odată ce ai căutat ”cum să” faci o activitate ilegală, atunci IP-ul tău apare în baza lor de date. Dintr-o simplă curiozitate, te poți confrunta cu probleme majore cu legea, așa că mai bine evită această căutare.

ADVERTISEMENT
Tags: