Life

Ce nu trebuie să faci niciodată înainte să părăsești camera de hotel. Angajații spun că e cel mai prost obicei dintre toate

O fostă angajată a unui hotel a spus ce nu trebuie să faci niciodată când părăsești camera. Acest lucru încurcă mai mult.
09.06.2023 | 19:22
Ce nu trebuie sa faci niciodata inainte sa parasesti camera de hotel Angajatii spun ca e cel mai prost obicei dintre toate
Gestul pe care să nu-l faci niciodată când pleci din camera de hotel. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să eviți atunci când părăsești camera de hotel la sfârșitul vacanței. Ca turist, ți se pare că acesta este un lucru de bun simț și vei judecat dacă nu o faci, însă cameristele au mai mult de suferit.

Ce să nu faci niciodată atunci când părăsești camera de hotel

Cei mai mulți oameni sunt foarte atenți atunci când părăsesc camera de hotel în care au fost cazați pe timpul vacanței. Însă, chiar dacă îți dorești să lași cât mai curat posibil, poate chiar să nu se vadă că ai fost acolo, nu este întotdeauna corect.

ADVERTISEMENT

Este important să nu fie dezastru, bineînțeles, dar nu face niciodată patul înainte să pleci. O fostă camerista a spus că, de fapt, asta le îngreunează angajaților și mai mult procesul de curățare al camerei cu pricina.

Femeia, care a lucrat într-un hotel din Australia, a spus: „Dacă avem impresia că nu ai folosit patul deloc, este posibil să nu mai schimbăm așternuturile”, a declarat aceasta pentru publicația Business Insider. 

ADVERTISEMENT

Astfel este mai bine ca patul să arate că și cum ai dormit în el sau chiar să scoți tu cearșafurile. Totuși, nu proceda astfel decât dacă ai părăsit definitiv camera de hotel. Pentru că în perioadele mai lungi de ședere, sunt șanse mici ca lenjeria de pat să fie schimbată între timp.

„În zilele aglomerate, personalul pur și simplu va umple pernele și va reutiliza aceleași cearșafuri, schimbând doar lenjeria la fiecare trei până la patru zile. Oaspeții care doresc să ajute își pot ridica prosoapele și cearșafurile folosite, astfel încât personalului să-i fie mai ușor”, a declarat și Flavio Serreti, managerul Soprano Villas și Rome Lofts.

ADVERTISEMENT

Ce părere au oamenii despre subiect

Despre faptul că nu este bine să faci patul înainte să pleci din camera de hotel au discutat-o și utilizatorii platformei Reddit. Oamenii au spus cum obișnuiesc ei să procedeze atunci când urmează să părăsească o cazare.

„De fiecare dată când stau la un hotel, dezbrac paturile și îngrămădesc cearșafurile și prosoapele murdare împreună în baie”, a spus o persoană. „De fiecare dată când stăteam într-o cameră de hotel când eram mici, tatăl meu strângea toată lenjeria și o punea într-o grămadă cu lucruri murdare”, a explicat altcineva.

ADVERTISEMENT

„Nu am înțeles niciodată până când n-am lucrat eu într-un hotel. Cameristelor le place când se întâmplă asta. Le scutește de mult efort. Încearcă să lași lenjeria murdară într-un loc înalt, cam până la talie, pentru că de obicei le iau pe toate pentru a accelera lucrurile. Și este mai dureros pentru spate să le ridice de pe podea”, a spus o femeie vizavi de ideea de a nu-ți face patul când părăsești camera de hotel.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Iulia Albu și Mike, nicio urmă de tandrețe. Avem dovada. Video
Iulia Albu și Mike, nicio urmă de tandrețe. Avem dovada. Video
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”