Life

Ce nu trebuie să le spui niciodată prietenilor tăi. Lidia Fecioru spune că așa atragi ghinionul în viața ta

Lidia Fecioru, cele patru secrete despre tine pe care să nu le spui niciodată nimănui. Ce spune despre prietene bioenergoterapeutul?
08.06.2023 | 22:48
Ce nu trebuie sa le spui niciodata prietenilor tai Lidia Fecioru spune ca asa atragi ghinionul in viata ta
Ce secrete nu trebuie să afle nimen despre tine, nici măcar prietenii. Sursa foto: captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt secretele pe care nu trebuie să le știe nimeni niciodată despre tine. Bionergoterapeutul spune că asta schimbă energiile karmice și atrage ghinionul în viață.

Lidia Fecioru a dezvăluit ce lucruri nu trebuie dezvăluite nimănui

Lidia Fecioru este îndrăgită tocmai pentru sinceritatea ei și pentru sfaturile pe care le oferă de fiecare dată, multe fiind inspirate chiar din viața sa. Totuși, bionergoterapeutul a dezvăluit acum că sunt anumite informații care ar trebui să rămână secrete pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Nici măcar prietenii nu sunt în măsură să știe detalii private din viața ta. De ce? A explicat Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri Ascunse. „Spuneam, la un moment dat, să nu vă mai lăudaţi ce bun la pat e soţul vostru sau ce chestii minunate face pentru voi.

Nu spuneţi prietenilor pentru că e posibil să aveţi o prietenă curioasă. În primul rând, începe invidia şi apoi intervine curiozitatea. Au fost multe cazuri când prietenele au relaţii cu soţul prietenei ei, iar când ea povesteşte ce fericită e, cealaltă râde în partea cealaltă.

ADVERTISEMENT

Nu aş putea să spun că sunt cazuri izolate pentru că sunt foarte multe cazuri. Despre relaţia ta cu partenerul nu trebuie să ştie. Nici măcar să povesteşti ce scandaluri ai, ce probleme ai. Nu ai voie să povesteşti despre relaţia ta cu partenerul tău la nicio prietenă”, a explicat Lidia Fecioru, conform antena3.ro. 

Mai mult decât atât, bionergoterapeutul a afirmat că nu-ți aduce niciun beneficiu dacă îți vorbești soțul de rău în fața altora, din contră, mai târziu vei ajunge chiar tu subiect de bârfă. Ce se întâmplă în familie, acolo trebuie să și rămână.

ADVERTISEMENT

„Nu ai voie să denigrezi părintele, copilul şi partenerul, şi casa. Casa pentru că ai făcut-o tu, nevasta ţi-ai ales-o tu, copiii i-ai făcut tu, iar părintele te-a făcut pe tine. Nu ai voie să faci lucrul ăsta.

De ce? Pentru că schimbă energiile karmice şi după aia ne întrebăm de ce ni se întâmplă lucruri mult mai urâte. Denigrarea înseamnă a-ţi aduce un ghinion în viaţa ta”, a completat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Nu vorbi despre viața prietenilor tăi cu alți oameni

Un alt lucru pe care nu ai voie să-l faci este să vorbești despre viața prietenilor tăi cu alți oameni. Nu face asta nici dacă e de bine, nici dacă e de rău. „Este interzis. Nu trebuie să discuţi cu prietenele tale sau cu o altă prietenă a ta despre o a treia altă prietenă a ta, care, de fapt, nu e prietenă şi cu cealaltă”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Trădările rămân private, dacă nu vrei să afle toată lumea ce ai făcut sau ce ți s-a întâmplat. „Nu contează dacă tu ai păcătuit sau te-ai confruntat cu infidelitatea partenerului. Prietenele tale nu trebuie să ştie despre asta. Este posibil ca această informaţie, intenţionat sau nu, să se răspândească şi să îţi păteze reputaţia. Ca să nu puteţi fi şantajate, e bine să vă ţineţi limba. Sunt femei şi bărbaţi care se duc cu secretul lor în pământ şi nu îl află nimeni niciodată”, a afirmat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele”

Ultimul lucru pe care nimeni nu ar trebui să-l știe despre tine este câți bani ai sau nu ai. Nu contează cât de prieten îți este cineva, dacă de exemplu îți lipsește ceva, îți vei da seama. Iar Lidia Fecioru a oferit și un sfat cât se poate de neașteptat.

„În general, este mai bine să nu atingi deloc subiectul despre bani, iar dacă ai discuţii cu prietenele, cu atât mai mult. Sfatul meu este aşa: dacă aveţi prietene, scăpaţi de ele. E simplu. E alegerea voastră să staţi lângă o cicălitoare, să ştiţi că e bârfitoare şi totuşi să o aveţi lângă voi”, a încheiat Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT