Life

Ce nume i-a pus o mamă fiului ei. Mulți se amuză

Cum și-a botezat o mamă fiul. Femeia spune că și-a dorit un nume cât mai ”bărbătesc”. Mulți se amuză pe seama situației inedite.
06.08.2023 | 18:13
Ce nume ia pus o mama fiului ei Multi se amuza
Numele amuzant pe care o mamă l-a pus fiului ei. Sursa foto: Clubul Bebelușilor
ADVERTISEMENT

O mamă a stârnit amuzamentul multor oameni după ce a dezvăluit numele pe care l-a pus fiului ei. În același timp, unii consideră că acesta va avea de suferit când va crește, deoarece nu este exclus să fie ironizat la școală sau la locul de muncă.

Numele nemaiîntâlnit pe care o mamă l-a pus fiului său

Se spune că părinții trebuie să fie precauți în alegerea numelor copiilor, căci acestea le pot influența destinul. Cei mici pot atrage succesul sau ghinionul de partea lor, prin felul cum au fost botezați. O mamă, însă, pare că a înțeles greșit aceste aspecte, așa că și-a numit fiul într-un mod care a stârnit amuzamentul.

ADVERTISEMENT

Trăim într-o perioadă în care mulți părinți se gândesc foarte bine la cum îl va chema pe fiul sau pe fiica lor, odată ce va veni pe lume. Sunt foarte căutate numele deosebite, cu o anumită rezonanță, împrumutate de peste hotare. Rareori mai vezi astăzi un nume tradițional.

O mamă a dezvăluit pe rețelele de socializare cum și-a botezat unul dintre fii. Mulți au crezut că minte la început, alții au pus-o la zid, iar alții s-au amuzat copios. Nu a durat mult până ca acest caz să devină viral pe platformele online.

ADVERTISEMENT

”Fiul meu cel mare se numește Alpha Mael Armstrong”, a scris femeia, într-o postare pe contul personal de Facebook. Cei de la publicația kidspot.com consideră că mama a vrut să se asigure că fiul ei are nume sută la sută ”bărbătesc”.

”Copilul va fi hărțuit atât de rău”/ ”Sunt surprins că ar pune cineva vreodată așa nume copilului lor” /” O, Doamne. Aș alege orice alt nume decât ăsta”/ ”Acest lucru mă face să strig wtf”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea mamei.

ADVERTISEMENT

Cum explică femeia numele ales pentru fiul său

Văzând cât este de ironizată, femeia a venit cu o explicație. Într-un alt filmuleț de pe rețelele de socializare a spus ce a determinat-o să-și numească fiul Alpha Mael Armstrong. În spatele acestui nume se ascunde, de fapt, o semnificație puternică.

”Fiul meu cel mare se numește Alpha Mael Armstrong. ”Mael” înseamnă prinț sau șef. Deci, nu este deloc prostesc. Diferit, dar nu prostesc. Transmite mult”, a explicat femeia, revoltată de atitudinea celor din online.

ADVERTISEMENT

Și la noi în țară sunt o mulțime de copii botezați într-un mod bizar, dar și foarte amuzant. În actele de identitate, aceștia sunt trecuți, la decizia părinților lor, astfel: ”Paracetamol”, ”Miss America”, ”Strugurel”, ”Rândunel”, ”Ștruț” sau ”Facultatea”.

ADVERTISEMENT
Tags: