Life

Ce nume poartă Cleopatra Stratan după ce a devenit soția lui Edward Sanda. Fanii au luat-o la întrebări

Fanii au fost curioși să afle de ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele pe contul de socializare după ce s-a măritat cu Edward Sanda, iar cântăreața i-a lămurit.
26.08.2021 | 23:19
Ce nume poarta Cleopatra Stratan dupa ce a devenit sotia lui Edward Sanda Fanii au luato la intrebari
Ce nume poartă Cleopatra Stratan după ce a devenit soția lui Edward Sanda. Fanii au luat-o la întrebări
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios weekend-ul trecut la Chișinău. Cununia civilă a avut loc la București. La câteva zile după nuntă, fanii au fost curioși să afle cum o cheamă acum fiica lui Pavel Stratan, având în vedere că aceasta nu și-a schimbat numele pe contul de socializare.

Cleopatra Stratan a postat o fotografie prin care i-a lămurit. Acesta nu și-a schimbat numele după căsătorie.

ADVERTISEMENT

După nuntă, Edward Sanda a fost foarte supărat și a răbufnit în mediul online. Artistul a fost deranjat de unele comentarii făcute de fani.

Ce nume poartă Cleopatra Stratan după ce a devenit soția lui Edward Sanda. Fanii au luat-o la întrebări

Chiar dacă s-a măritat cu alesul ei, Cleopatra Stratan a decis să nu renunțe la numele său. Astfel, după fericitul eveniment fiecare dintre cei doi soți au rămas cu același nume. Acesta a făcut dezvăluirea în mediul online, după ce fanii au luat-o la întrebări.

ADVERTISEMENT

“De ce nu ți-ai pus numele pe Instagram Sanda Cleopatra?”, au întrebat curioși prietenii virtuali, iar artista în vârstă le-a răspuns imediat. “Pentru că nu mi-am schimbat numele”, a scris aceasta pe Instagram.

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan la nuntă

Edward Sanda, supărat după căsătoria religioasă

Eduard Sanda a fost extrem de supărat după ce s-a căsătorit cu iubita sa, Cleopatra Stratan. Totul a pornit de la ținutele alese de cei doi pentru marele eveniment, dar și de la faptul că nu au respectat unele tradiții.

ADVERTISEMENT

Tânăra a optat pentru o rochie albă, simplă și sandale fără toc. Soțul ei a purtat un costum, tricou alb și pantofi sport. Unii prieteni din mediul online i-au felicitat pentru alegerile lor, dar alții au fost mai acizi și i-au criticat. În plus tinerii au decis să nu aibă nici nași.

“Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!

ADVERTISEMENT

Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești.

Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că așa se face.

E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT