Life

Ce o scoate din minți pe Adina Buzatu la un bărbat: ”Alegem în turmă”

Ce o deranjează cel mai tare pe celebra stilistă a vedetelor, Adina Buzatu. O scoate din sărite când vede acest lucru la bărbați
05.05.2023 | 10:10
Ce o scoate din minti pe Adina Buzatu la un barbat Alegem in turma
Adina Buzatu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu dă de pământ cu bărbații care fac această greșeală vestimentară. Celebra stilistă oferă sfaturi prețioase domnilor în materie de haine. Ce culori se poartă vara aceasta și ce printuri, aflăm de la Adina Buzatu. În plus, ne spune cum să alegem corect piesele vestimentare și ce nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărui domn.

Ce o enervează pe Adina Buzatu “Mă scot din sărite logo-urile la vedere”

Cea mai cunoscută stilistă a bărbaților din România a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, care este detaliul care o enervează din cale afară. Atenție, domnilor! Să nu faceți această greșeală vestimentară.

ADVERTISEMENT

“Nu suport obsesia exagerată pentru logo-uri, logomania. Obsesia de a cumpăra pentru a primi validarea celorlalți. Să știe toată lumea că ne-am luat haine de la un anumit brand, deci facem parte dintr-o anumită pătură socială.

Mă scoate din sărite pentru că în realitate depersonalizează. În realitate ne face să ne pierdem autenticitatea, originalitatea. Ne face să alegem în turmă. Doar pentru că turma alege un brand, îl alegem și noi și acest lucru ne face să ne simțim validați”, a declarat Adina Buzatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce culori ar trebui să aleagă domnii vara aceasta

Vara ne bate la ușă, iar multe persoane vor să își reînnoiască garderoba pentru sezonul estival. Dar când vine vorba de cromatică, lucrurile se complică. Ce culori se poartă vara aceasta, dar și cum pot fi asortate corect, ne spune Adina Buzatu.

“Mai mult ca oricând, anul acesta avem o libertate extraordinară de a alege culorile. Puteți purta de la alb, bleumarin, combinația clasică de vară, până la pasteluri, culori vibrante. Se poartă și printuri sau uni, ținute monocrome sau ușor mai aglomerate.

ADVERTISEMENT

Și vara aceasta se poartă multe culori. În general, dacă învățăm să ne construim un stil personal, care ne caracterizează, putem să păstrăm o constanță.

Nu trebuie să ne reînnoim garderoba de fiecare dată când se schimbă sezonul. Doar să adăugăm noutăți în funcție de ce ni se potrivește din tendințele anului respectiv”, a adăugat Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT

Care sunt obiectele vestimentare în care domnii trebuie să investească cel mai mult

Când vine vorba despre investiții în haine, domnii trebuie să ia în calcul mai multe lucruri. Bineînțeles, depinde de personalitatea fiecăruia, de job, dar și de resurse financiare. Cu toate aceste, stilista vedetelor le recomandă bărbaților anumite piese cheie, pe care trebuie să le aibă în garderobă. Iată în ce obiecte vestimentare ar trebui să investească domnii pentru a arăta impecabil în fiecare zi.

“În garderoba oricărui bărbat trebuie să existe o cămașă albă și una bleu. Un sacou tip blazer, care merge asortat și la jeanși și la o pereche de pantaloni din stofă, office. Domnii trebuie să aibă o pereche de pantofi clasici, care să meargă și la birou, poate și la jeanși.

Cu siguranță, este necesar să aibă și o pereche de sneakerși. Dacă vorbim de vară, obligatoriu, o cămașă din in, o pereche de bermude elegante. În sensul că o putem purta la mare, dar și în oraș. Cam astea ar fi piesele vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă.

După aceea, în funcție de profesie și preocupări, ar trebui să aibă un costum. Fie cel clasic, elegant, care merge și la operă și la o nuntă, ori unul care să aibă un spectru mai larg. Cum ar fi unul bleumarin, care merge și la birou, dar și la un eveniment mai elegant”, a mai spus Adina Buzatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Inteligența Artificială schimbă Codul Rutier. Șoferii vor circula după noi reguli
Inteligența Artificială schimbă Codul Rutier. Șoferii vor circula după noi reguli
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie